Gebege!

Har haft en toppenkväll i göteborg med mina tjejer. Längtar hem till min fina kille, ska bli skönt med en söndag med sovmorgon, älgstek och film. :) god natt.


Talk.

Kom hem från Sportlife efter ett indoor walking-pass, tog en lång dusch, åt yoghurt, avokado och skinka. Nu sex and the city. Det är väl allt antar jag...


Jobbar natt och tänker.


Lyx!

Har ju världens bästa kille. Han kom hem från Olearys vid 22:45 och ger mig massage! Underbart. Har sån sjuk träningsvärk i armarna sen bodypumpen så jag fick lite tigerbalsam på dom också. Nu blir det några sex and the city-avsnitt innan sovdags. I morgon blir det indoor walking 11:45. Puss.


Loreen

Jag gillar mina nya converse. Loreen också tydligen. ;)


Föreläsning.

Har varit på föreläsning från 08:30-12, eftersom jag ska arbeta med missbrukstöd/boendestödjare i sommar så var det en viktig föreläsning. Tycker att det är intressant att lyssna på duktiga människor som har varit ute på gatorna och jobbat med detta. Vissa föreläsare kan ju stå uppe på scen och bara läst till sig informationen, och då blir det bara tråkigt att lyssna. Mannen som föreläste idag har varit ute på "fältet" som det kallas och sett allt elände. Nu ska jag snart åka ut med en sjuksköterska här i Vänersborg och få färdigt min delegation inför sommaren :)


Nike

Hade ju nästan glömt bort mina fina, mönstrade sneakers från Nike. Älskar mönstret på dom. Kommer använda dessa en hel del i vår. Nu ska jag iväg på medicinkurs igen. Puss!


Ny vecka.

Har jobbat natt hela helgen, trivs så bra på det jobbet och vet ni? Jag ska ju jobba där hela sommaren! Nattjobb är det optimala på sommaren, du jobbar mycket när du väl jobbar, och sen är man ledig många dagar. Ändå jobbar man heltid, och du kan stiga upp vid 13 och fortfarande ta vara på dagarna.
Idag kickade jag och Rebecca igång träningsveckan men ett bodypump-pass. Det gör så ont i mina armar nu så vi får se hur lätt det blir att lyfta dom i morgon, men träningsvärk är skönt. Det känns att man har tagit i. I morgon blir det body balance, onsdag box och torsdag indoor walking. Nu kör vi riktigt tufft inför sommaren. Helgen kommer bli lugn med promenader, nära och kära.


Onsdagsmys!

Mamma och pappa har varit här i kväll, druckit kaffe, kollat på tv och pratat. Victor är borta hos David och kolla Manchester United, heligt för killarna ju ;)


Fin påskhelg.

Har haft en rolig påskhelg med mina bästa. Nu är vi hos Victors föräldrar och har ätit lax och kollat fotboll. Det blir en lugn kväll framför tvn nu. Puss.


Du vet själv hur bra du är, dom kan säga vad dom vill!!


Nya blommor.

Har köpt nya blommor till lägenheten. Blev ju så bra!


Saknade vänner.

Igår vaknade jag runt tolv. Hade jobbat natt fram till sju men fick dra mig upp ur sängen så att det skulle bli lättare att vända tillbaka dygnet. På eftermiddagen mötte jag upp Emma, längesen jag träffade min fina vän. Vi strosade runt i stan en stund, fick med mig en doftpåse till lägenheten och jättegott grönt te hem. Efter lite häng hos mig drog vi till Strandgatan, tog ett glas rött och sen kom även Carro. Vi åt god mat och satt och pratade om allt. Mysigt!


Måndag

Älskar våran nya lägenhet, sitter i soffan efter 8,5 h jobb. Känns som att jag har kommit hem på riktigt, och vi har fått gjort så mycket på bara tre dagar. Nu är det lite nya möbler, gardiner och inredningen som ska få växa fram med tiden. Vill inte stressa utan få det precis som vi vill, så det blir lite provisoriskt så länge.


RSS 2.0