Graffiti nails.



Gillar det jättemycket. Kostade 60 kronor eller något. Man målar på det över ett annat nagellack och efter 30 sekunder "spricker" det upp så att det andra kommer fram.

Har varit på vårdcentralen idag också. Misstänkte bihålsinflamation men icke. Så jag får vänta ut denna hemska förkylning tills den går över helt enkelt. Blev ett stick i fingret också, och jag börjar ju gråta så fort det handlar om nålar, sprutor och blod. Grät en skvätt på labbet och sen gick jag vidare. Hoppas att jag är frisk till fredag i alla fall, halvkul att åka hem till Trollhättan och må dåligt.


Sjuker.

Är hemma från jobbet idag. Min hals värker, har feber och snuvig. Vill ju vara frisk till helgen när
vi ska åka till Trollhättan. Håller tummarna för att jag är det. Munsår har jag också fått till råga
på allt. Halvroligt.

Nu bli det lite tv-häng och kaffe. Behöver halstabletter!



Ge mig sommar och sol! Skulle inte tacka nej till att vara såhär brun just nu.

Unless your name is Google, stop acting like you fucking know everything.

...så det så!

Är aptrött idag efter nattens arbetspass.


Haha, gammalt videoklipp


Nattskift

God dag!
Jag ska jobba natt 19-07 och har försökt sova länge idag. Vaknade när Matthias åkte till träningen vid 9
och kunde inte riktigt somna om efter det. Får ta en nap sen vid 15 i stället.

My love, ser nästan ut som att han jobbar på Willys med tanke på jackans färg. Haha


Freaky like me.



Rätt bra så.

Hej!

Hej!
Jobbade natt och det gick toppen. Fixa och dona, göra rent och fixa inför morgondagen. Therese var
jätteduktig på att lära mig hur allt går till på stationen så på fredag ska jag jobba själv. Spännande.

Matthias är och spelar biljard med några vänner, så jag ägnar mig åt twoandahalfmen och väntar på
att Masterchef USA ska börja. Nästa helg åker vi till Trollhättan. Längtar. :)



Tänk att du fyller 19 år nästa lördag lillebror.

Tisdag

God morgon.
Sitter och kollar på Efter tio. Malou intervjuar Elisabeth Höglund. Hon sitter och pratar om när hon fick sparken från Förkväll i tv4. Hon sitter och säger att hon är intresserad av mode, kläder, mat och sånt, och därför skulle vara passande till detta typ av koncept. Då tänker jag såhär: Hon är för fasen 70 år och kanske är lite passé för tv-jobb inom nöje och livsstil. Okej om hon gör program inom nyheter som hon har sysslat med innan, för det tror jag att hon är bra på. Men damer som tror att dom är tidlösa och fortfarande går hem hos alla ska nog kanske tänka om och syssla med det dom kan och är bäst på, eller ta ut sin pensinspeng och settle down så att säga.

Nog om detta. Har sminkat mig, ätit frukost och ska åka till jobbet om en halvtimme. Jobb 12-20:20 idag. I morgon ska jag jobba natt 19-07. Första nattpasset och jag är mest nervös över att jag ska somna och inte kunna ställa om dygnet på rätt sätt. Men jag måste prova på det. Jag får vara vaken sent i kväll.


Längesen.

Hej! Det var ett bra tag sen sist men nu är jag tillbaka med lite uppdatering över vad som har hänt över jul och nyår. På julafton jobbade jag och serverade kaffe till alla julglada gäster på espresso house i Sickla. Efter det åkte vi till Matthias mamma oxh Peter där vi hade en supermysig jul. Dagen efter var vi hemma hos Matthias kusin och åt mat och umgicks. På annandagen åkte vi till Sälen där vi träffade mamma och pappa vid lägenheten som vi tillbringade en toppenvecka. Var så kul att träffa dom igen :) i julklapp fick jag massa fina saker: parfym, snowboard, underkläder, böcker, köksredskap, presentkort och lite annat. Vi firade nyår i Sälen och var tillbaka här i Stockholm den 2:à januari. Sen dess har jag jobbat, jobbat och jobbat. I morgon drar träningen igång på allvar också. Skönt! Idag har jag också jobbat, sen kom Matthias och hämtade mig och vi åkte in till söder och käkade middag. Mysigt och gott var det. Nu ska jag sova.

RSS 2.0