Eyes wide open

Ja, John blund har nog tagit semester för här ligger jag vaken. Klarvaken till och med. Konstigt eftersom jag gick upp 06:00 föregående morgon. Borde vara trött. I alla fall, idag har jag jobbat och därefter var jag på brandutbildning. Rätt intressant ändå. Har ju varit på liknande förut men han som höll i det var bra. Ons och tors kommer bestå av träning och flyttpackning. Helgen bjuder på jobb, flytt, restaurang och vinprovning. Dessutom kommer lillebror hem. Kommer bli en bra helg tror jag. Nu får jag anstränga mig för att försöka somna. Ska räkna får, undrar om det hjälper. Kommer nog upp i ett antal om jag skulle gissa. Puss!


Lund

Befinner mig i Lund, min favoritstad hos min favorit Emma. Nu ska vi till någon sal och festa till det lite :)


Torsdag, nu fredag

Hej! Det blev ingen löprunda men en promenad. Har sagt till mig själv att hur mycket jag än har att göra en dag så ska jag hinna med en promenad på minst 30-45 min! Måste. Idag har jag städat, packat och varit på vinprovning. Försökte dammsuga med extra kraft och svabba golvet med lite studs så jag bränner lite extra. Haha, nej men det har varit en dag med fullt upp så jag drog ut på en promenad innan frukost. Prio ett. I morgon blir det morgonrunda, sen ska jag passa Kerstins labrador, och då minsann ska vi promenera, leka, springa. Natti Natti!


Onsdag, fin dag.

Gick ner till stan och mötte upp Victor. Lunchade. Åt fisk med någon sås och lite pressad potatis. Smaskens. Gick till lägenheten och började packa saker i lådor. Så mycket saker och det tar så lång tid. Tråkigt är det också, men det måste göras. Gick tillbaka till sandhem, en kopp kaffe och tv. I morgon blir det lite städning och träning såklart. Funderar på om jag ska våga mig på att dra till med en löprunda. Var ju evigheter sen sist. Puss!


Tisdag.

Så. Idag då, tisdag. Jag har jobbat och ni ska veta att jag tycker om mitt jobb så himla mycket. Det får mig att må bra. Steg upp 06:00. Till frukost blev det fullkornshavregrynsgröt med linfrön, kanel och mjölk, ett ägg och ett glas proviva, samt en probi-mage-tablett ( proviva och tabletten är ett måste för att jag inte ska få värk och se ut som en uppblåst gravid kvinna) När det var lunchdags då blev det två knäckebrödskivor med ägg och kaviar (älska kaviar, och man uttalar det kaviAr, det vet väl alla? ) Till eftermiddagskaffet så fick det bli banan och keso. Väl hemma värmde jag köttgryta och kokta grönsaker med lite potatis. Dags för träning. 1h indoor walking, 10 minuters-intervaller á 3 st. Hur jobbigt som helst men så kul och så skönt efteråt. Kvällsmaten har vi kvar då. Lättkvarg med en skivad banan, honung, linfrön och kanel. Min dag i träning och mat. Ja, nu kommer det inte att se så här rörigt ut kommande dagar, det beror på att jag bloggar från min iPhone nu, och då blidde det så idag :) Känner mig så taggad inför i morgon. Morgonpromenad innan frukost, RPM (cykelpass) 50 min och lite mage, rygg. Puss så länge


Start!

Man kan väl säga såhär. I söndags fick det vara nog. Jag stod framför spegeln och tittade på mig själv, och bestämde mig. Nu ska det bli ändring i mitt liv. Både fysiskt och psykiskt. Jag kan inte bara låta mig liv passera i något som jag inte mår bra i. Så nu mina vänner håller jag på, jag tar tag i mitt liv, så som jag vill leva. Nästa helg flyttar jag och Casper till världens mysigaste lägenhet. Jag har börjat träna, går promenader varje dag, kör cardio på gymmet och i morgon börjar jag även med styrketräning. Jag planerar min mat och skriver upp. Jag har mätt mig, vägt mig och satt upp mål. Jag vill bli piggare på dagarna och skratta mer. Ungefär så. Nu finns det ingen återvändo till mitt gamla liv! Nu börjar det nya. Riktigt spännande!


Lund

Japp, ändrade planer nästa helg. Blir inget Stockholm och inget SHM, men vad gör det? Jag åker i stället till Lund och hälsar på bästa Emma. En myshelg med lite(?) vin, lite shopping, god mat och Emma :) Bra grejer det. I kväll ska jag och pappa ha en far-dotter-kväll med bio och sen en öl. Äntligen ska jag få se Twilight och Taylor Lautner. Har aldrig förstått dom som är riktigt starstuck men nu är jag det själv. Två veckor till flytt också. Längtar!


RSS 2.0