Jul

Idag har jag haft jättekul!! Vi har varit på fest (hej fräck) å jag har äntligen fått träffa Jim johnsen han är så sjukt go. Nu ska vi vippppppa på lipz ja å mitt lilla husdjur victor Nilsson. Puss å kram skumbanan eller bara levande ljus.

//Carola 2


Lite julkänsla

Vaknade runt 07:30 idag. Kan inte sova på morgonen längre, ingen idé att ligga kvar i sängen och tro att man ska somna om. Har tänt ljus i lägenheten, min adventsstjärna hänger i fönstret och det är snö utanför. Lite julkänsla infinner sig sakta men säkert. Kommer på mig själv att räkna dagar tills jag får åka hem hela tiden. Så idag är det bara 5 dagar och 4 jobbnätter kvar. Idag ska allt porslin ner, alla kläder som jag inte ska ha på jobbet och i Trollhättan ska ner i lådor. Ska ta mig en tur ner till Mälaren och få lite frisk luft, får säga hej svejs till min lilla strand och promenadsträckan ;)


Flyttpackar.

Sista veckan i lägenheten. Börjar få koll på alla saker i lådor, sparar det jag ska äta på under veckan typ. Allt annat åker sakta men säkert ner i flyttkartonger. Känns så bra. Ska få i mig lite mat också tänkte jag. Det snöar idag så jag tänkte äta sill med gräddfil. Lite midsommarkänsla är ju aldrig fel när det är vinter. Har blivit klar med alla julklappar idag också. Hade ju inte så många som skulle köpas men det ska ändå göras. Jag vill att det ska bli bra och personligt, ogillar hur mycket det konsumeras under julen egentligen. Tänk hur mycket folk lägger på julklappar, men det är väl så det alltid har varit. Hade ju lätt velat åka utomlands och skippat alla julklappar.



Jag för en stund sen.

så sant som det var sagt









And I'm a goddamn coward, but then again so are you

http://www.youtube.com/watch?v=XsNJKi-8Z70


Now the pale morning sings of forgotten things
She plays a tune for those who wish to overlook
The fact that they've been blindly deceived
By those who preach and pray and teach
But she falls short and the night explodes in laughter

But don't you come here and say I didn't warn you
About the way your world can alter
And oh how you try to command it all still
Every single time it all shifts one way or the other

not diggin' it...

Jag har blivit sjuk igen. Det sista jag behöver just nu. Låt mig vara frisk så att jag kan packa ner all skit i flyttkartonger. Låt det bli fredag 23:e så att jag får åka härifrån. Bläää...

RSS 2.0