/lördag

Nu är jag helt vaken. Efter några kaffekoppar och lite semestersvenskar på tv.
Har ingen riktigt motivation till att blogga. Är lite off så. Men i kväll ska vi i alla fall
bowla. Willys unga medarbetare+jag. haha. Jag har ju faktiskt jobbat där en gång
i tiden. Det enda problemet är att jag får bowla med min vänsterhand. Jag som
är grym med högern ;) Nej men jag tror ärligt talat inte att det blir väldigt seriöst spel,
utan mer /alkohol än /bowling. Jag och anna är insnöade på wow-Jockes /kiss /dance,
så det blir det i de flesta meningarna. Anyway, fick hem min almanacka igår, hur fin!?
Mycket roligare att ha en personlig almanacka än en ful som alla andra har. Ha en fin
lördag nu. /kiss


Stay away from him!!

aj!

ont i magen :(

tråkigt,



Ni får och vill inte se hur orginalbilden såg ut. Sleeeeten.
Ni får ha överseende med de bilderna ovan också.
Pysslade på en kvart, lite tidsfördriv i alla fall, måste städa
lite här hemma men hur lockande är det på en skala då?
Jag har tråkigt. Funderar på att dra med brudarna till lipz
men jag vet ärligt talat inte. Känns en aning onödigt måste
jag säga. Hmm.. får se hur det blir. Nu ska jag vila en stund
hade jag tänkt, rätt trött så.

bluebox.















day:

snabbdusch. klinka på kaffe, mixa frukost, kläder, smink, bussen, skola 9:15-12:00,
fika med Sandra, promenad, hem, plugga, äta, sova. Så typ. Lägga mig tidigt! Måste.

Är detta ett skämt?!

Titanic 2? Men hallå eller. Låt det ej ske. I och för sig, youtube-klippet
är från 1 januari 2007 såg jag nu ;)


,





God natt :)

onsdag

Dagens mat:
Frukost: Turkisk yoghurt, honung, värmda blåbär och banan mixat med mixerstav
Lunch: Currykyckling med vitlök, gräddfil, avokado och ungsbakad palsernacka
och champinjoner.
Mellanmål: Pumpakärnor

Och jag kan tala om att vågen visade -5kg efter rätt mat och många promenader,
jag blev riktigt glad. Kvällen kommer bestå av promenad med Emma och Anna
och kanske en film? :)

Bikini beställd,


Att ta hand om sig själv,

Jag har varit kass på att uppdatera, men vad ska jag skriva liksom? Känns som att jag har fastnat i det otroligt tråkiga vardagslivet. Jag känner inte riktigt att något är sådär jättekul, och det tar på mig väldigt mycket. Saker och ting händer som jag inte rikigt mår bra över, och vissa saker händer inte heller. Vissa personer som jag saknar och betyder mycket, men som jag inte riktigt spelar i samma lag som längre. Saker och ting är inte riktigt som de brukar. Ibland, som i kväll, så önskar jag att jag skulle gå upp halv 7 i morgon, småspringa till bussen, ta 22:an kvart i 8, byta till 24:an och stiga av vid MÅG. Jag kommer in genom huvudentren och ser mina glada vänners ansikten där de sitter utanför caféterian. Ibland önskar jag att jag var där igen.

Vissa personer gör väldigt stora intryck på mig. Dom behöver inte säga mycket, vara roliga eller smarta, dom bara är och fastnar. Vissa kan vara riktiga idioter enligt andra, men jag får ändå den känslan. Det handlar inte om kärlek, det handlar om att jag känner mig bekväm hos personerna i fråga. Det kan vara tjejer, killar, unga, gamla. Sånt gör mig glad, lyser upp tillvaron en aning. Just nu är inget riktigt kul, allt går på rutin. En sak som jag verkligen ser fram emot är att jag och min familj åker till Teneriffa den 12 april. Det ska bli skönt, och jag kan blicka framåt mot något. En annan sak är lägenheten, den gör mig glad, väldigt glad. Även fast den inte är stor, så är den väldigt mysig, den har badkar. Men trots dessa saker så får jag konstant ont i magen.

En sak är att Emma ska åka bort ett år. Jag är superglad för hennes skull, för jag vet hur mycket hon vill detta. Hon har väntat länge och nu är det äntligen hennes tur. Familjen verkar ju väldigt bra, från det jag har hört. Men jag klarar inte av tanken på det. Hon är den personen som jag tycker mest om, hon finns alltid där och säger jämt dom rätta sakerna, hon får mig att förstå saker som jag aldrig hade klarat av att lösa själv. Man kan prata med henne om allt. Jag hoppas att alla ni som läser har en vän som Emma, den tryggheten går inte att beskriva. Jag skulle nog gjort allt för henne. Tanken på att min klippa, min första och bästa vän, hon som får mig att skratta och som alltid får mig på ett underbart humör ska åka härifrån helt själv, gör mig tårögd. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det.  Jag vill vara glad för hennes skull, och det är jag av hela mitt hjärta, men samma hjärta hatar att hon åker. Emma jag vet ju att du läser min blogg, och jag vill att du ska veta att jag kommer och hälsar på dig, för aldrig i livet att jag kommer klara av detta annars. Du är mitt största ljus i tillvaron. ♥

Kärlek vill jag inte prata om mer. Jag pratar gärna om min kärlek till mina bästa vänner. Men den andra sorten skulle jag kunna skriva en bok om. Jag mår inte alls bra i detta..och jag vet ärligt talat inte hur jag ska komma tillrätta med mig själv riktigt. Jag har försökt bena av alla råd, men vad gör man när dessa tar slut. Och vad gör man när man inte riktigt vågar prata fullt ut om det?

Jag är är en glad Sara, jag vill ju vara glad, och jag är glad. Men jag kom på att innerst inne så är inte allt helt okej. Det blir också väldigt jobbigt när det finns människor som drar med sig min energi. Personer som gör så att självförtroendet dras ner i botten. Personer som pratar, spekulerar, som man försöker reda ut saker med men som bara fortsätter. Jag tänker inte låtsas som att jag inte tar åt mig, jag tar åt mig fruktansvärt mycket, för mina vänner får höra skiten. Jag måste verkligen jobba med mig själv. Bloggen ska inte vara del av den processen. Det kan bli väldigt fel. Mindre privatliv, mer av annat på denna blogg.


En Emma och en Sara för länge, länge sedan.


mina tankar består av..

jobb, kaffesug, oväntade samtal, underbara vänner, sommarbehov, solbehov, hungrig, skolan, lägenheten, längtan efter dig, LCHF, träning, bästa sms:en, lila converse, ont i magen, sova, pengar, Emmas resa, Carro kommer snart hem, skicka cv, mod, tidsplanering, regelbunden sömn och mat, fina skor, svenska akademins ordlista, trevliga arbetskamrater, otrevliga vänner till dig, kvalitetstid med familj.


natt.


Jag är ju snygg. And I love my new shirt with stripes!

Lady gaga - Lovegame
Lady gaga - Paper gangsta
Kanye West - Heartless
Sophie Zelmani - I'd be broken
Eric Hudchinson - All over now
Veronica Maggio - 17 år

oregelbundna söndagen

Spotify regerar fett. Herregud, livet före och efter spotify. Har ju suttit hemma hos Josef och nördat men nu har jag det på min egen dator tack vare Jonas. Tack tack tack! Nu ska jag sova, verkligen. Ska jobba från halv 8 till 1 i morgon, sen börjar väl skolan kvart över 1. Eller hur Ida? Har inte full koll liksom. Har i alla fall gjort klart lunchen tills i morgon: Räk/svampomelett med keso och grönsaker. Mums, nu längtar jag till klockan 12:00 i morgon, då jag får mumsa. Jag vill ha donken, Josef skulle dit nu, avis till tusen, men jag ska vara dukig. Ganska fullt upp i veckan annars, lite småjobbgit men jag ska allt klara, plus att jag äntligen ska klippa mig på tisdag. Slingade ju håret i fredags igen, så nu måste topparna verkligen av.

Dagens mat:
Frukost: Ett äpple (dåligt)
Lunch: Kotletter med morot, tomat, paprika och sås
Middag: Lite yoghurt
Kvällsmat: Klementin.

Har inte alls varit hungrig idag, så det blev inget stort intag av mat, och det jag fick i mig blev på oregelbundna tider. Får skylla på att det varr fest igår. Grymt kul hade vi. Bilder finns på Facebook by the way. Grymt snygga ;) 

Nej, sovtime. Puss.

canarias

Teneriffa på påsklovet! Hotell på stranden, familjen, bada, steeka.
Jag kan ju säga: JAG LÄNGTAR!

Har äntligen fått spotify!


paus

hur mycket bloggtorka? mycket.
Återkommer en annan dag

true.




You got a new friend, well I got homies
But in the end it's still so lonely















kvällen.

Hemma igen. Efter att lillebror blev firad med kaffe och tårta (för mig blev det dock ingen tårta, gött sugen) åkte jag hem till Josef för att spela lite spel och umgås. Jag vill ha spotify! Efter att vi spelat alfapet och labyrinten så fick vi ett ryck och åkte upp med bilen till Hunneberg för älgsafari. HÖHÖ! Såg vi någon älg? Svar nej, men det var massa snö däruppe och isbana hela vägen. Sen träffar vi på en bil som står helt nedsläckt längs vägen och när vi kör förbi så börjar den lysa och blinka. Skumt. Vi stannade och backade men då backade biljävlen också. Sen försvann dem, tur det. Incidenten finns på film. Facebook kanske.

Nu ska jag i alla fall sova, på tok för sent. Ska ha redovisning i skolan i morgon klockan 9:15, bara att palla sig dit med andra ord. Har haft lite småont i min arm hela dagen, hoppas att det blir bättre i morgon dock. Sov så sött. PUSS!

<3

uppföljare!!




JAAAAAA!

K.W


Mat!




Lunch:
-Stekt lax kryddad med peppar och citron
-Ungsbakad palsternacka, morot, sparris och paprika
 med vitlök och olivolja
-Creme fraiche med stenbitsrom och peppar

Mittbena?


Kom hem. Jag vill förklara allt. Bara sitta ner
och förklara varför jag beter mig såhär.

flex

Aj! Jag skulle duscha förut. Skulle dra över plastpåsen över armen (även kallad fanskapet och fittarm när incidenten som jag ska berätta om skedde) Jag drar i samma veva som plastpåsen ner tvättställningen och eftersom jag har reflexer som det inte är några som helst fel på så ska jag fånga denna tvättställning tyckte min ryggmärg. Hmm. Jag drar i skiten och jag hör bara hur det knäcker till typ. SMÄRTAN! Hoppas att det blir bättre snart för just nu alltså. aj aj aj.

,

Kan knappt hålla mina ögon öppna. Tröttast.
Nu blir det frukost. Uppdatering i kväll.

bro'

Jag kunde inte sova. Vilken tur att jag pratade med Josef från 00:05
till 01:45 i stället då. HAHA.

GRATTIS LILLEBROR, 17 ÅR IDAG!

God natt för bövelen!

Funhouse.

Dagens mat:
Frukost: Turkisk yoghurt, honung, jordgubbar, hallon
Skolan: Banan, äpple, pumpakärnor
Middag: Stekta kantareller, stekt ägg, en avokado, keso, räkor
Kvällsmat: Fruktsalladen från igår

Två dagar kvar tills chokladen. Längtar rätt mycket. Nu måste jag
sova. Ska upp och gratta lillebror som fyller 17 år i morgon. Ett år
kvar så kan vi svira tillsammans ute ;) haha. Har köpt present idag
i alla fall. Och jag har beställt en personlig almanacka också. Ska
bli kul när jag får den. Hittar aldrig någon bra, men den här kunde
man ju designa själv. Perfekt.

Natti natti!

I don't belive you.

I don't mind it. I don't mind at all. It's like you're the swing set and I'm the kid that falls, it's like the way we fight . The times I've cried .We come to blows, and every night the passion's there. So it's got to be right? No I don't believe you when you say don't come around here no more. I won't remind you, you said we wouldn't be apart. No I don't believe you when you say you don't need me anymore. So don't pretend to not love me at all.

I don't mind it. I still don't mind at all. It's like one of those bad dreams when you can't wake up. Looks like you've given up. You've had enough but I want more. No I won't stop 'cause I just know you'll come around. Right? No I don't believe you when you say don't come around here no more. I won't remind you, you said we wouldn't be apart. No I don't believe you when you say you don't need me anymore. So don't pretend to not love me at all. Just don't stand there and watch me fall 'cause I, 'cause I still don't mind at all. It's like the way we fight, the times I've cried. We come to blows, and every night the passion's there. So it's got to be right?No I don't believe you

all over now



Nu har jag, Emma och Anna gått en långpromenad. Skönt. Nu ska jag sätta
mig och plugga inför i morgon. Och ja anonym, jag är skitseriös angående
maten och min träning. Och det är grymt härligt :)

anytime.

Rövsegt i skolan. Vill ta min promenad hem nu med musiken i öronen.
Hann inte vara med på fikat med mina brudar heller. tråkigt. I kväll funderar
jag på att dra långpromenaden och den nya musiken. Hade varit bra tror
jag. Rensa tankar, sjunga lite och så. Har i alla fall fått i mig kaffet precis.
Skolans kaffe är inte det godaste men det får funka. Jag börjar bli rätt
hungrig, och jag hann inte fixa någon lunch. Jag har mina pumpakärnor
och ett äpple. Får funka tills jag kommer hem. Det går ju inte direkt att
gå ner och köpa en macka.

Jag vet inte vart jag har dig. Absolut inte nu..

digitalt ljud.

Nu ska jag snart gå (läs:springa) till bussen. Vi ska titta på film i grupper
och sen analysera ljudet som finns i filmen. Olika principer och vad och
varför ljudet finns där det finns och hur det uppträder. Kind of. Vi läser ju
digitalt ljud nu. Det är rätt intressant faktiskt. Igår hade vi föreläsning med
allt från hitta nemo till alien till krigsfilmer. Kul. Nästa vecka ska vi börja
mixa och trixa med ljud, spela in ljud. Jag går ju digitala media så det hör
ju till :)

Nej bussen kommer om sex minuter så jag borde skynda lite. Hittade min
i.pod igår, överlycklig. massa ny musik.
Puss!

HAHA!


nyår -07. vackert

dagens,


Dagens mat idag:
Frukost: Blåbärsyoghurt mixat med banan, hallon och linfrö
Mellanmål: Pumpakärnor på lektionen
Lunch: Jag och Ida gick och köpte en underbart god sallad
med kyckling, rödlök, champinjoner, ost, gurka, tomat och
currysås.
Efter skolan: Omelett med kantareller och skinka
Kvällsmat: Fruktsallad
+ 3 koppar kaffe

Längtar till lördag, för då får jag äta mörk choklad ;)

Promenad från skolan idag med, i rask takt. I morgon
blir det promenad till och från skolan.

Sov gott. Puss!


glitter in the air.

Have you ever fed a lover with just your hands? Closed your eyes and trusted, just trusted? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air? Have you ever looked fear in the face and said "I just don't care?" It's only half past the point of no return. The tip of the iceberg, the sun before the burn.The thunder before the lightning, the breath before the phrase. Have you ever felt this way? Have you ever hated yourself for staring at the phone? Your whole life waiting on the ring to prove you're not alone. Have you ever been touched so gently you had to cry? Have you ever invited a stranger to come inside. It's only half past the point of oblivion. The hourglass on the table, the walk before the run. The breath before the kiss, and the fear before the flames. Have you ever felt this way? There you are, sitting in the garden,clutching my coffee, calling me sugar. You called me sugar. Have you ever wished for an endless night? Lassoed the moon and the stars and pulled that rope tight? Have you ever held your breath and asked yourself "Will it ever get better than tonight?"

APTRÖTT.

mysa ner sig i sängen. Kaffe, ljudboken.
Jag kommer ju somna men what the heck.

NU: skolan


well,

Uppe och igång. Har en aning bråttom. Jag måste duscha innan skolan
och det är lite krångel med plastpåse hit, hålla flaskor och få ut shampoo
samtidigt, fixa håret. Oh, just det. Jag har bokat klipptid den 27:e. Det behövdes
kan jag meddela.

Ha en fin dag,puss

Glömde.

dagens mat:
Frukost: naturell yogurt med banan och linfrö
Mellanmål: Äpple, kaffe
Lunch: Kyckling, sås, kokta grönsaker, avokado, stekt ägg
Mellanmål: Apelsin, kaffe
Middag: Fisk med min fisksås och avokado, morot, tomat

Allt tas in i små portioner. Dagens bästa: jag kom i mina
skinny-jeans. Ni som sett satc vet vad jag snackar om. De
säger i filmen att alla har ett par jeans som inte passar men
som man önskar att man kunde ha igen, dom jeansen man
hade när man vägde lite mindre. Hittade till exempel ett par
vita jeans från skolavslutningen i 9:an, storlek 25!!? Dom har
jag INTE som mål att komma i igen dock, herregud.

Jag älskar edet-reklamen. Toapappret. Tänkte kolla upp låten
i reklamfilmen och titta vad jag hittade, URK!: (filmklipp nr 2)

jo...

Jag grejar med min "flytta-hemifrån-kalkyl" ;)
Hörs i morgon. Puss

Neon lights.

Hemma. Har hunnit med jobb, näl, kaffe och långpromenad med Ida och Hugo idag. Nu ska jag ner och laga lite fisk med min fisksås och lite ungsbakade grönsaker. Vill ni veta en sak? Jag och på min mina "skinny-jeans" idag. Dom som jag inte har kunnat knäppa förut. Hurra prisa herren från ovan. Jag har även fått ett svart plastgips med en blå linda runt armen. Så snyggt ;) Handleden låg i alla fall där den skulle, men ni skulle sett min arm när han tog av det gamla gipset. Hur tanig då!? Undrar hur fult liten den kommer vara när jag tar bort det nya gipset om några veckor. Då blir det mer än skinny-jeans. Nej, nu är jag hungrig. I morgon: skolan mellan 10:15-15:00, därefter blir det hem och läsa bok + promenad. Jag längtar verkligen tills jag kan gå ut och löpträna. Snart snart.

Bjussar på en låt medan jag lagar fisk. Puss!

vc.

Jag gillar att jobba idag. Kanske för att jag ska betala hyra med pengarna? ;)


Kaffet var påsatt när vi kom vid sju, det luktade gott. Carina stod utanför med
en kopp rykande kaffe och en cigg. Haha. Hon är skönast. Vid tolv ska jag och
mamma bege oss till Näl, kolla hur benet ligger, nytt gips. Förhoppningsvis
ligger det bra. Efter blir det promenad med Ida. :)


jag kan ha...

...gått med i coolaste gruppen ever på Facebook.

Fuck Iraq, we gotta catch Voldemort. Helt rätt om ni frågar mig!
"He's on the move. We need to find those horcruxers before it's
to late". Sant. Gå med ni med, fler av dessa grupper på FB!

Nu blir det frukost, sen jobb. Puss!

Thai.

Nu är jag hemma. Nu ska jag sova. Jobb i morgon, sen näl
och checka armen. Hoppas att den mår bra under allt gips.
Nöjd med att det blev en lugn men otroligt bra helg.

Dagens mat:
Frukost: Yoghurt, linfrö, magno, hallon
Mellanmål: Frukt
Middag: Fläskfile med sockerärtor, tomat, sås

Johan, ta fan hand om dig i Thailand nu. Usch blir så orolig
när du ska åka och vara borta länge. Du kommer klara dig
bra men åh, ja ni fattar.

Kan vara snyggaste bilden från -08?

Jag vill också till Thailand igen! Ska
nog göra en Thai-special med gamla
bilder från våra resor dit i morgon. Puss!

Rock N Roll



Sköön låt.
Älska gitarr som vanligt.

kvällen.

Supertrevlig kväll hos Ida med jättegod sallad, spel, prat, skratt och världens
sämsta film. Så roligt att man har klasskompisar som man verkligen trivs med.
Nu ska jag verkligen sova. Hur trött som helst. Först lite dagens mat:

Frukosten: smoothie med linfrö och jordgubbar
Lunch: Machésallad, keso, räkor, avokado och stenbitsrom
Kvällsmat hos Ida: Italiensk salladsmix, isbergssallad, tomat,
gurka, majs, avokado, solrosfrön, paprika oh kyckling.
Efter detta tog vi fram lördagsgodiset. Varsinn 70% chokladbit
och morötter. Haha. Men det var vi värda. Lite choklad är bara
bra för en ibland. Marie och Emilie var även dom nöjda med
min och Idas låg-kolhydrats-mat. Många pussar blev det också
från Idas söta hund Hugo som ni ser på bild nedan.






17/1

Jag är i full gång med städning. Sen blir det promenad 2 för idag.
Frukosten blev smoothie med jordgubbar, linfrön och turk-yoghurt.
Längtar tills gipset försvinner, då ska jag börja löpträna som en
hest ;) Jag har ju köpt nya slimmade byxor, kommer på sjukt snyggt,
eeh?

I kväll ska vi ju hem till Ida, kommer bli sjukt kul. Kameran följer med.


Kan vara en av världens vackraste, jag skulle ju vilja se ut som henne, om
man hade vågat sticka ut så. Grymt läcker. Jag ska tatuera mig, jag vet
precis vad jag ska ha också. Ska bara spara "lite" pengar också. Varning
för att kolla miami ink vardagar klockan 19:00 och LA ink söndagar klockan
19, man blir sjukt sugen. Jag har skissat lite på min tatuering, men man får
nog lämna in till en bra tatuerare och få det uppskissat perfekt. Hade ju inte
haft något emot att åka till LA och bli tatuerad av Kat von D och även träffa
Pixie här på bilderna ovan. Puss!

Let's dance!

Jag och pappa kollar let´s dance. Vi skrattade åt Elisabeth Höglund.
Pappa sa att hon såg ut som en kassler, haha. Vi gjorde världens
godaste mat också. Lövbiff med ungsbakad palsternacka, morot,
paprika, svamp och vitlök. Mums! Jag har varit väldigt nyttig idag. Men
jag måste erkänna att jag tog ett glas vin till maten :)

I morgon ska jag ut på morgonpromenad innan min frukost bestående
av smoothie, i morgon blir det turkisk yoghurt, linfrö och jordgubb. På
kvällen ska jag, Ida, Emilie och Marie mysa hemma hos Ida med spel,
skratt, vin, mat och babbel. Kommer bli bäst :) 

Puss! 

mat

Dålig uppdatering idag, men jag har haft lite att göra. Skola från 10:25-12:00,
sen träffade jag Josef på espressohouse, kaffe youhurt, prat :) Sen mötte jag
upp Sandra efter en stund. Vi gick till högskolan för att Sandra skulle kolla om
det fanns någon kurs som hon ville läsa. Sen till ätbar, köpte sallad. Gott!

Nu är jag hemma hos mig igen. Mys bara mys i kväll.

Dagens mat:
Smoothie med hallon och mango
Yoghurt
Kycklingsallad
Sen blir det väl något senare i kväll.
Dåligt med bilder som jag lovade men
jag vill inte fota min mat på stan. Men
ska bättra mig :)

puss

baby,

I don't need to fall at your feet just 'cause you cut me to the bone
And I won't miss the way that you kiss me
We were never carved in stone
If I don't listen to the talk of the town then maybe I can fool myself

I'll get over you
I know I will
I'll pretend my ship's not sinking
And I'll tell myself I'm over you 'cause I'm the king of wishful thinking
I am the king of wishful thinking

god morgon.

usch så trött. Nu blir det dusch och sen smoothie med mango och hallon.
Puss så länge!

I'm the king of wishful thinking.



texten vänner. texten!

swimwear.

men jaha okej? Vart finns alla snygga bikinis då? Har ju kollat alla sidor
som finns. Hm, asos, you name it.. och Victorias Secret vill man ju inte
ens gå in på. Okej, jag gick in, och där står Miranda, Adriana och de andra
brudarna, solbrända på en tropisk strand. Snygga men dyra bikinis. Man
kommer tyvärr aldrig se ut så, bikinin sitter inte så snyggt ;) Bäst att kryssa
sidan. Men har ni några tips liksom? Måste beställa en snart, eftersom jag
ska till Kanarieöarna.

Min arm gör stört ont. Och jag har tid på måndag! Fattar ni hur många dagar
det är kvar. Nästan så jag längtar tills helgen är slut.


sorg.

Läs denna blogg från början. Tårarna bara rinner:

http://singelpappa.blogg.se/index.html

W.F

Låt inte William Fitzsimmon bli känd, eller ni vet känd-känd.
Då blir man trött på låtarna. Han ska vara sådär okänd och
bra. Det var samma med Takida. Började lyssna på dem
för fyra år sedan, sen förstör Curly Sue och allt vad som kom
sen. Usch. Svenska folket har inte hört de första bästa låtarna,
de tror att Takida är Curly Sue och Handlake village. Usch, de
sämsta låtarna Takida har gjort. Ligger och lyssnar på William,
på en "konsert" eller typ "intervju" med han, på youtube. Sök på
hans namn och sen part 1, part 2 och så vidare. Han berättar
om varje låt och lite om sig själv. -v-


William Fitzsimmons - you still hurt me.
Låt han förbli oupptäckt.

boxen.

Om vi hade haft stilpoliser i Svea rike som gick runt i portarna och knackade
på, så hade jag varit busted för länge sen. Fy fan alltså. haha. Men jag fick
i mig mat i alla fall. Klantig som jag är hinner jag äta upp innan jag kommer
på att ta kort. Men det blev omelett med bacon, ost, champinjoner. Plus
avokado. Inte mycket cabs där inte, perfekt :) Ska börja planera dagens mat
och träning för morgondagen. Träningen blir ju promenad, man inte göra
så mycket mer med en gipsad arm. Till och från skola, plus på kvällen.

Hade mer än gärna tagit en powernap nu, men då somnar jag verkligen inte
i natt, precis som natten tidigare, jag somnade säkert vid halv 3. Låg och tänkte,
mådde illa, tog lite luft, tänka igen, lite William Fitzsimmons, sen somnade jag
till slut. Var kul att träffa brudarna i skolan igen också. Inte lika kul att få reda på
hur mycket vi har att göra i vår. Men vi klarar allt. Nu är det ljud-kursen som faktiskt
låter rolig. Som min lärare sa: För att citera Björn Gustavsson från melodifestivalen:
Think outside the box. Okejrå. Jag har boxat in mig i någon slags
box ett tag nu och det är hög tid att tänka utanför den. Släppa gammalt, tänka stort. 

Jag vill att det ska bli lördag hemma hos Ida. Klasskompisar, torrt vin(!), Hugo
(Idas söta lilla hund), prat, skratt, sallad. Mys!

dude,

Tänkte blogga lite idag också kanske. Hemma från skolan. Frukosten idag
var ingen höjdare: vindruvor och kaffe. haha. Lunchen bestod av kyckling,
ädelostsås, och sallad. Jag åt i skolan idag så det blir ingen bild. Kvällsmaten
kan jag fota däremot. Inga kolhydrater idag förutom frukten då. Men vi har bestämt
att vi får äta det ju :) Nej, nu blir det tv.

Om en annan sak:
Jag är stolt över mig själv. Jag insåg att jag skulle ångra mig så fruktansvärt mycket
och stod emot. Eftersom jag har börjat skita i det så kan jag fortsätta. Jag har varit
med om det förut och blivit så sårad. Så tummen upp för mig :D

måste dela med mig,




Han är fenomenal. Jag njuter. Jag grinar. Bara för att han sjunger om dig.
Det är rätt jobbigt. Min favorit är den 4:e. Ska göra en spelningslista och
somna till detta. Gitarrer och Sara passar så bra ihop.God natt.
William Fitzsimmons.

men...

...jag vill pussa på dig.

old.

haha fy fan alltså

cause,

Proppen! Du vet vem du är. Ska vi bilda en grupp på facebook,
du vet vad jag menar. Kommer nog bli en jävla grupp. Kommer
bli den bästa gruppen på länge, många medlemmar, stora och
små. Du vet proppen, det vi pratade om. ;) Så jävla arg och förbannad.
Åh, ärligt talat!

Tror att vi har en jäävligt bra källa. Frågan är bara hur vi ska få tillgång
till den. Så vi vet vilka vi ska bjuda in.


det nya livet.

kyckling
lax
vit fisk (typ torsk)
champinjoner
avokado
bönor
paprika
rotfrukter
machésallad
keso
fet yoghurt
turkisk youhurt
massa ägg
bacon
köttfärs
räkor
korv
frukt


vi börjar så. LCHF, 19 veckor. Har jag räknat
rätt då tro? Start onsdag 14/1, slut 27/5. Sen
får man se efter det. Men då är det ju sommar
så jag lättar nog lite då. Ida, dags att lära sig
äta fisk ;) Jag ska klara alla veckor. Kommer
dokumentera vad jag äter varje dag. Får bli
både vanlig blogg och matdagbok. Nu är tiden
kommen. pepp pepp! Okej, jag vet att man inte
ska äta massa frukt och så enligt LCHF men
det struntar jag i. Jag fokuserar på minus bröd,
pasta, ris, potatis, godis, chips, för mycket alkohol.
Torrt vin går bra.

puss.

om det bara hade varit helt annorlunda.


sober,



I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home

I stayed up again, Oh, I'm finding. That's not the way I want my story to end
I'm safe up high. Nothing can touch me but why do I feel this party's over?
No pain inside. You're my protection but how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation (I know we did)
I won't remember, save your breath 'cause what's the use?

start,

Nu börjar allvaret. Inga kolhydrater, massa träning. För min del,
pågrund av armen, får det bli promenader med mitella de första
veckorna, sen när armen läkt bli det löpning, spinning, gym och
promenader. Alla dom som ska börja på allvar lägger ut en eller
flera bilder på brudarna fån Victoria secret, och jag ska väl inte
vara sämre? Även fast man aldrig kanske kommer dit så har man
något att ta hjälp av när man inte orkar släpa sig ut i blåst, regn
och snö.


OCH VI SKA TILL KANARIEÖARNA PÅ PÅSK! :D Kan vara ett delmål
innan sommaren. Jag tror att slutmålet får bli terminens slut. 31 maj.
Nu ska jag till näl. Puss

sara.k

Nu ska jag sova. I morgon tjuvstartar jag LCHF. På torsdag startar jag
på riktigt. Ska träffa lite folk i morgon. Ska bli supertrevligt. :) Nu: knark
för att armen gör svinont, sen däcka i sängen.

invalid.nu


utan ett ord, utan en längtan..nooot.
Jag vill skrika ut ditt namn, men mitt
fega förnuft sätter stopp, precis som
gipset sätter stopp för att kunna sätta
upp håret. Vad hade det hjälpt att skrika?
Bäst jag håller tyst och glömmer.

yes!

Ida, på torsdag börjar våra nya liv, även fast du har tjuvstartat lite ;)
NU ÄR DET ALLVAR!

30 minutes.

Nu är jag uppe och igång, eller jag ligger i sängen. Försöker röra på fingrar och hålla armen högt. Det är frusrerande att inte kunna smöra mackan själv, inte kunna duscha utan en plastpåse på högerhanden. Det kliar under gipset och ja, allt. Förbaskat. Tur är det väl att jag inte bröt benet eller nacken, haha. Jag vet i alla fall att jag ska bjuda ut Emma på middag nu inom kort, våran helg blev ju inte riktigt som tänkt oss + att hon har hjälpt mig mycket. Vi får bestämma en dag älskling :)

Ingen utgång på 6-8 veckor i alla fall. Jag kan säkert gå ut, men ingen alkohol eftersom jag äter starka mediciner just nu. Men jag funderar på att göra det till en grej, att inte besöka Trollhättans city efter klockan 23:00 tills gipset är borta. Kan vara bra tror jag, så kanske det blir kul att gå ut sen igen. Jag får joina mina brudar på förfester och vara chaffis när armen har läkt lite mer.

Ligger och lyssnar på Nikola Sarcevic, han är bra. Vila rada är bäst. Lyckades även få till lite kaffe förut också, så det finns egentligen inte så mycket att klaga på. Min Malin var här igår också. Vi spelade bingolotto och pratade. Skrattade åt vilket pensionärsprogram bingolotto har blivit, eller mer än någonsin. Hela programmet handlade om kvällens gäst; Sven-Erik Magnusson, sångaren i det riktigt hippa bandet Sven Ingvars. Han pratade om sin kusin som han hade räddat ur en sjö, och helt plötsligt dyker kusinen upp. Kusinen ger S-E en medalj för att han räddade kusinen. Detta var cirka 50 år sedan. hahaha! humor. Sen visade S-E en bild på hans hund Wilma. Fint. Allt på bredaste Värmländskan. Men det som var riktigt hemskt: Vart är lådorna? Vart är superchansen? Och vad är det med de nya bingolotterna? Och vad är det med Lotta Engberg? Fy. Jag gillade när Loket hängde upp små gubbar och gummor på lådorna, beroende på från vilket landskap vederbörande som ringde in kom från. Jag dissar nya binolotto som försöker vara nyskapande. Jag skulle hissa om Loket var med, om dom drar in lite sletna soffor i studion, inför lådorna på nytt och att man kan vinna en hästens.  



Rubriken avslöjar hur lång tid det tóg att skriva inlägget.


skräp,

jag tänker mycket på dig, jag vet inte varför längre, jag känner för dig, mycket.
men i slutändan, så bryr sig ingen annan än jag, och vad ska jag med det till.
ingen förstår, för ingen vet, bara jag. du tar upp 100% av min hjärnkapacitet
förutom när min arm vill göra lite ont. Jag vet inte vad du har gjort som har
berört mig, du har funnits där hela tiden, men inte förrän nu ser jag dig, bara
dig. fan.

jag anstränger mig för att skriva ner den här skiten, vem vet varför?

bilder går bra


aj,


kommer bli dött på bloggfronten tills jag kan använda fingrarna på
höger hand. puss!

tilldig.



Someone told me that you are gone now
You took off to the other side
It's no one's fault no, you just made up your mind
How can I believe something like that?
How can I believe it's true?
I don't believe in much but I believe in you
If you're still alive
If you still haven't closed your eyes
If you're still rambling around at night
Then I'll be waiting here for you yeah, waiting here for you

broken.

Jag har brutit höger handled. Jag har gips, fingrar svullna som
korvar size big. Jag har förjävla ont. Och jag kan bara blogga med
en hand.

Snowboard. Jag var grym ändra fram till jag stod still i lågfartsområdet
och ramlar bakåt. Rakt av rök handleden. Skoter. Sju timmar på Karlstad
sjukhus. Morfin, dra rätt handledsjäveln, skrika högst, sjuksköterska-jävel,
mycker jävlar. Hemma i thn.

Invalid crabbi.

ps.

Jag ska ju sitta bänkad framför Let's dance på fredag i
alla fall. Emma du och jag i de värmlänska skogarna
och då menar jag verkligen skogen ;) haha. ds.


yes!

Nu ger jag upp. Jag kan knappt hålla uppe ögonen. Det får
bli som det blir helt enkelt. Fick i alla fall i mig lite mat nu,
har knappt ätit på hela dagen, haha. Kanske inte så jättesmart.

Bloggar nog inte förrän på söndag.

Puss på er.

killwithme

Varför ska allt hända mig? Jag ska stämma hp/compaq på flera biljoner kronor
efter detta. Jag får ryck, allt strular, och jag funderar på hur jag ska gå till väga
för att avsluta mitt liv. När jag tänker efter så kanske jag övedriver en aning men
jag börjar fundera alltså. Så när någon frågar nästa gång: Har du någon gång
funderat på att ta ditt egna liv?, så ska jag svara: Ja en gång, den 7/1-09, då
trodde jag att jag aldrig mer skulle få upp på morgonen, aldrig mer dricka kaffe,
aldrig mer träffa någon i hela mitt liv, och aldrig aldrig mer öppna programet
dreamweaver! Tack. Nu kanske det inte är så illa som det låter. Men jag lär ju
få sitta uppe tills.. jag ska till skolan i morgon och då är det ingen idé att gå och
lägga sig kan ni ju räkna ut. mahaha! Gud är ond.


Jag målade mina naglar illrosa förut, det hjälpte inte. Nu ska jag göra kaffe,
tror inte att det kommer hjälpa heller. Men musik kanske? Vi testar. Puss!

walk.

Nu har jag pluggat sen jag vet inte när i morse, så jag ska ut på en
promenad tänkte jag. Först lite mat bara, annars orkar jag inte gå
många steg. Får se om det blir en tripp till Gestad idag med ;)

Puss!

happy.com

Jag ligger i min säng och dricker kaffe. Och jag är lycklig, sådär äckligt
lycklig. Det var nog ett bra tag sen ni hörde det från mig, men det är sant.
Tror att det kan vara en blandning mellan mina fina vänner, familj, kort,
kaffe och mitt varma täcke mot mina kalla fötter. Men mest av allt för att
jag har gjort ett val, ett bra val.

Carolina är söt. Jag får låna hennes bräda i helgen. Jag ska bara hitta
hem till henne. Ni vet Gestad, jag skrev ju om det en annan gång. Jag
hittade ju, plus gps, det kommer gå fint. Men jag ringer dig i kväll "Carrie".
Jag kommer ju fortfarande kalla dig det. haha. Hoppas detta är ok då? ;)

Jag och pappa satt och pratade förut och han kläcker:
Sara, skulle du vilja följa med oss till Gran Canaria på påsk?
ööööh, jaa? Fan underbart jävla skönt.

Nu ska jag fortsätta plugga. Jag har lite bilder att bjuda på också.
puss.


men

oj, här sitter jag och sniffar tigerbalsam. Ni undrar varför ja..
för att mitt nässpray är slut, så är det.

puss,

shalala. Inga sura miner nu. Jag pluggar för fullt, jag är pepp.
Detta ska ju klirras nu. Det ska bara gå. Sov typ två timmar i
natt, vet inte när jag somnade heller. Nässpray 100ggr och
hosta, upp och dricka vatten. Varmt som en bastu.

Kaffe!

soul.

Jävla skit!

Look after you.


Fan vad du betyder för mig!
(och nej, det är inte låten "how to save a life")

the fray,

All along
Smoking his last cigarette
I said, where've you been?
He said, ask anything.

Where were you?
When everything was falling apart.
All my days spent by the telephone.
That never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late.
You found me, you found me.

And I'm oooon my knees


Ja tack till den här i morgon, den har något som är gött bra.

or are we dansers?

Jag gjorde mitt sista försök.. nu tänker jag inte göra fler.
dudududududududududududududududududududududu
Yes, så kan det gå kära vänner, men vet ni en sak? Detta
var sista försöket. Bra va? Så nu slipper ni fler bullshit-
inlägg om en viss person. Snacka om att ta tag i sitt liv
eller vad säger ni? ;) hoho. Jag har fått tillåtelse av mig
själv att tänka på personen i fråga en gång per dag, endast!
Det är ju som en som ska sluta röka, man kan inte bara
slänga alla cigg direkt. Nej, så en gång om dagen kan vara
bra för magen. I morgon är det flipp på lippan med Sandra,
glöm alla sorger och besvär brukar det ju heta. Och är det
någon som vet när trettondagscupen äger rum? Var den
idag? Min lillebror kom hem från sälen med magsjuka idag,
funderar på att isolera mig. Eller så isolerar jag honom för
jag har fan varit det sen i måndags. Rättvisa!

Åh helvete vad vi drack ;) hahahhaha
Jag är snygg i håret för övrigt (men en liten
tomte viskar: noooot)

cold.

Dagen har spenderats hemma hos mormor och morfar, ätit mat och tagit
promenad. Gick förbi utegymmet, vi tränade lite ;) Hem till dom igen och
jag fick med mig lite kort från student och bal hem. Nu ska jag plugga mer
och sen hoppas jag att Emma kommer hem från Blekinge snart. Nu är
min feber helt borta, men snuvan är kvar. Kom precis på att jag måste ner
med filmen som vi såg igår också. Åh, jobbigt. Aja, bloggar kanske sen.
Puss.

?

varför är blogg.se så jävla segt?

sistersandbrothers.


Igen, men så bra.


Hold me, just hold me please don't ask me where I come from.
Oh what I cry these tears.
Just hold me, hold me please.

Let me rest in the silence of your embrace.
Give me a moment and dont make me explain.
Cus all I need, and all I ask for.

Let me rest in the silence of your embrace.
Cus all I need, and all I ask for.
Hold me, hold me please.

Hold me, just hold me please don't ask me where I come from

Lilo.

Mina brudar är snyggast, roligast och bäst. Vi kan inte ens se en skräckfilm
utan att garva. Rätt bra faktiskt. Vad hette den? hmm. All the boys loves Mandy
Lane? Tror det var så den hette. Bra till och från, man skvatt till då och då. Jag
kommer dock kunna sova gott i natt ändå, och då kunde den varit bättre ;) I
morgon blir det antingen bandy, siba, fika eller något annat. Beror lite på hur
mycket jag har råd att spendera. Jag är fattig igen. Det kan bero på alla kvällar
i THN city mellan jul och nyår, men när man ser tillbaka så vart det ju helt klart
värt dom pengarna. Vi funderar på lippan på Torsdag, jag veeet, jag har förbannat
stället många många gånger nu. Men om man går med Sandra och Rebecca
kan det faktiskt inte bli annat än kul. Vin, rocka dansgolv = toppenkväll.

Satt och pratade med mamma efter brudsen hade åkt hem. Tänk att när man
är 40 år så möter man fortfarande människor som beter sig som 18 åriga
tjejer med noll innanför pannbenet. Ärligt talat. Men mamma, det fixar sig!

I morgon ska jag gå upp i tid, göra mig redo för skoltider som brukar vara 09:15,
så jag satsar på det i morgon. Ska ta mig en promenad till stan och sola lite hade
jag tänkt. Tog en titt på mina ben nu och jag trog chockartat ner leggingsen igen.
När tillät jag mig själv att se ut som en stelfrusen korv då? I morgon blir det peeling,
solning, packa in packa in med kräm och sen försöka sola då och då, i alla fall lite
mer än på sommaren.

Nej god natt.

Jönsonligan.

I kväll blir det filmkväll med Sandra och Rebecca. Underbart att kunna umgås med folk igen. Jag och mamma tog en kall med väldigt härlig promenad förut, skönt att komma ut.Jag  har nästan i varit utanför dörren på en vecka nu. Ska möta upp Sandra på stan klockan halv åtta, hyra film och så. Jag är sugen på klementin, men vi har inga kvar här hemma. Vem har ätit alla tro? ;) Kan vara jag själv.

Kollar på Jönsonligan nu, men det är brist på annat om man säger så. Miami ink är slut, och jag vill inte se Girl meets cowboy eller family guy. Jönsonligan duger i krig. I morgon vill och ska jag träffa Malin. Vi hade tänkt gå på bandy först men 150 kronor för att stå och frysa är det inte värt. Annandagsbandyn var i och för sig väldigt rolig, stämningen alltså. Vi stod med några som skrev mest, drack en flaska whiskey, drack kaffe, och en hade en gul helly hansen på sig. Jag stod där med min blåa, så vi kände ju nästan varandra ;) haha. Dom passade i alla fall våra platser. Kallt som kalla vinterkriget, men det glömde man när fötterna domnade av.

Nej, nu ska jag fixa ordning mig en aning. Tror inte att ja går tillbaka till tv:n och Jönsonligan.

lördag.

Det är nog ingen höjdare att sova till klockan ett varje dag, förutom igår
då när min hjärna bestämde sig för att vara pigg klockan sju. Well, ska
snart äta lite lasange, det blir som frukost idag. Fint väder, jag kanske
ska trotsa min sjukdom och försöka få lite frisk luft idag, febern har gått
ner också, that's a good thing. Mitt största problem nu är dock inte att jag
är sjuker, utan en annan sak. Men jag ska kämpa. Vet ni vad jag längtar
till? Att få träffa snyggingarna från Tranås och Lerum igen. Ska bli toppen-
bra. Det är trots allt dessa två brudar som livar upp stämningen i skolan.
På onsdag börjar skolan igen, och på onsdag börjar mitt nyttiga liv.
Ha en bra dag alla. Kiss!

Help me find my way,

Klockan är redan 22:20. Dagarna springer iväg och snart är det skola. Jag
ser fram emot det om jag får ordning på den här skiten. Annars kan det få
vara lov resten av livet typ.

Jag känner att jag har gjort misstag som jag får stå för nu, men jag ska försöka
att styra upp detta. Styra upp livet, nytt år som alla oftast skyller på, eller drar
nytta av. Jag borde ha tagit mitt förnuft tillfånga redan 2008, men jag får väl köra
på samma visa jag med. Jag ska äta nyttigt, ännu en släng med LCHF. Träna,
jag betalar faktiskt för ett tränings-kort varje månad, autogiro, pengarna dras,
även fast jag tränar 1 eller 100 ggr. Jag ska sola lite, trots allt gratis när jag har
träningskortet. Tänkte bara bli frisk snart, men det går ju som det går med den saken.
Jag ska även ta och ge fan i att tänka på vissa personer, inget mer vel!

Målat naglarna rosa idag. Har kört svart och mörklila som alla verkar göra
thoose days, men idag fick det bli lite ljus. Blir nog te nu, och jag vill flytta
nu, lägeneheten står ju där, den är min, jag vill bo där nu. Men massa saker
knuffar undan, och just nu är det sjukdom+en annan töntig sak som jag
måste komma över. Kan inte låta det styra, jag bor ju där jag bor om man
säger så. Fatta vad när jag kommer ha till skolan. Vi kan luncha hemma hos
mig brudar ;)

För övrigt vill jag inte kolla mitt konto från förra lördagen, farligt. haha.

memory-stick



Can anybody out there hear me?
Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
Cause I can't seem to see myself
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
Cause I can't seem to feel myself

Losing my way
Keep losing my way
Keep losing my way
Can you help me find my way?

gammal sång.


gorgeous,

















härifrån

bedhead.

Uppe igen. Jag försöker förgäves att få luft genom näsan men jag ger snart
upp. Jag behöver såndär mentolnässpray, det säger bara swish så är man
ren i näsan. Har testat med tigerbalsam under näsan, fungerar ganska bra.
Har tre andra olika sprayer här hemma som suger röv, rent ut sagt. Funderar
på att köpa en såndär näsrenare, som dom använder i Du är vad du äter, när
man häller vatten i ena näsborren och sen kommer det ut genom andra, på
något vis.

Sitter vid våran kassa dator och funderar på att gråta en skvätt eller bara slänga
ut skiten genom balkongdörren, eftersom den är allmänt seg, dålig, tråkig, ful,
liten skärm och låter för högt. Sitter med dreamweaver och hetsar nu vill jag lova.
Jag har berättat för Ida vad som har hänt och det får nog stanna där. Annars får
jag ännu mer panik. Ida, tisdag, du och jag? För er som inte vet så går Ida i min
klass, och hon bor i Tranås. Hon är en skön tjej, klassens snyggaste ni vet. I Varje
klass finns det ju en. Haha ;) så kolla in hennes blogg här.
Den är mysig.

Det finns faktiskt fördelar med att vara sjuk. Tänkte dra vissa här och nu:

- Jag har sluppit att trängas med en miljard shoppingtokiga människor
på mellandagsrean. När man kommer hem med några sletna påsar,
med ännu sletnare kläder i, ångrar man sig och 49+49+79+149+98
blir inte billigt till slut. Och hur kul är det att köpa saker som andra har
valt bort? Det är ju trots att det som hänger kvar på gina tricot eller hm?
Okej, man kan fynda bra saker också, men hur ofta? Jag vill lägga pengar
på fräscha vårkläder i stället.

- Jag har kunnat, med gott samvete, ligga hemma och kolla film hela
dagarna, kanske för att jag inte har orken att göra så mycket mer, men
i alla fall.

- Jag har inte spenderat ett öre, inte bara på den onödiga mellandags-
rean, utan över huvud taget. Det brukar ju annar bli en fika där, lite mat
där, godis, modemagasin, ny ögonskugga på make up store.

- Spenderat tid med mamma som har varit ledig hela veckan. Om jag
inte hade varit sjuk hade jag inte varit hemma så mycket som jag har
varit nu, vilket betyder mer tid med familj.

Tillbaka till skolarbete. Kanske är nu jag ska låta tårarna komma.
Jag förbannar hp/compaq för att deras datorer suuuger!

sara

Jag är fortfarande sjuker. Kan det inte bli bättre snart? Ska försöka sova en
stund till nu, vaknade klockan sju i morse och kunde inte somna om. In
till sängen igen. Sen; PLUGG.

länkar.

Sånt här borde alla städer och pizzerior ha. länk
Och hur duktig är inte den här tjejen då? länk

fuck

tack för lunginflamationen, gud. 
faaaaaaaaaaaaaaan.
Let's celebrate -o9 liksom.
Finns det inget mer som kan gå åt helvete?

RSS 2.0