Jag hade velat.

Önskar att du var med på min turné lite oftare, älskade vän.


Regn, kaffe, ljudbok

Ligger i soffan, lyssnar på ljudbok och dricker kaffe. Tittar på regnet som smattrar mot fönstret. En ledig dag, precis som den ska vara. Ska snart försöka svida om för att vid 18:30 bege mig till veckans provning. Vi ska prova cava idag. Spanskt, mousserande vin. Ska bli riktigt kul.


Ledig helg.

Ledig i tre dagar nu. Ska ju bli helt fantastiskt. Först på tur väntar en promenad.


Points.

En arbetsdag kvar innan ledig helg. På lördag blir det fest med några kära gamla arbetskamrater. Ska bli sjukt kul. Ska ta med Vänersborgarna ut i den stora staden ;)


Just det!

Har färgat håret mörkt också :)


We're not broken.

Torsdag kväll/natt. I morgon är jag ledig så då brukar det sluta med en sen kväll dagen innan. Lite tv och så. Har varit på druvkurs idag. Man lär sig mer om processen om hur vin odlas, framställs och varför det smakar och luktar som det gör. Väldigt intressant. Igår hade vi champagne-provning. Blir mycket vin men det är väldigt roligt att lära sig mer än att det gör en berusad. På vinmässan i november ska jag och min grupp ansvara för mousserande och champagne. Därför ska vi prova och se vilka som vi ska ha med. I morgon då, ledig. Jag och Rebecca ska först till Torp och sen ut på vårt andra intervallpass. Blev ju inget igår på grund av provningen. Vi har bestämt oss för att köra "dag 1-rundan" hela denna veckan för att komma igång, sen är det dags att köra igång på riktigt.


Intervallträning dag 1

Idag började 12 veckors intervallträning. Jag och Rebecca startade idag på vecka 1. Måndag, onsdag och fredag ska vi ut och göra. Delar med mig av schemat här.


Fredag

Nämen! Här sitter jag en fredagskväll i min grå mjukisdress och kollar Let's dance. Har käkat lite kyckling med ädelost och rotfrukter. Behövde verkligen vara hemma idag kände jag, och nu är jag ledig 4 dagar. I morgon ska jag boka klipp- och färgtid. Måste ha en förändring. Puss


RSS 2.0