1. Five ways to win your heart



Utan inbördes ordning.

1. Glad och positiv. En människa som ler mycket och är glad är ett måste. Humor och glädje är nyckeln till första dörren av mitt hjärta. En person med ett leende är så mycket mer attraktiv än en surmupp. Att skratta tillsammans är väldigt viktigt.

2. Gitarrspel. Här snackar vi verkligen om en av de saker som får mitt hjärta att smälta. Gitarr, gärna sång. Gärna framför en brasa också, med filtar.

3. Självsäkerhet. Självklart får det inte gå överstyr men osäkerhet och tvivel på sig själv går bort. En trygghet ska personen utstråla på ett ödmjukt sätt.

4. Spontanitet. Att åka ut på äventyr och se vart det slutar, inte planera för mycket utan våga leva för stunden.

5. Matlagningsskills. Får väl ta med detta också. Egentligen behöver personen inte vara grym på det men att vilja försöka och våga prova nya saker.


Om du känner igen dig? Give me a call ;)

1 2 3, nu kör vi.



Varje dag skriver jag om 1 punkt. Vi börjar på nummer 1. om en liten stund.
-Sara, live at Statoil Jarlaplan.

Monday.



Snart får jag träffa min fina vän igen. Ska bli spännande att se hennes nya lägenhet också.
Längtar så mycket efter alla där hemma, trots att jag var hemma för två veckor sen.

Nu ska jag städa, i kväll blir det jobb.

Puss!

Tatuering.



Ja, igår gjorde jag den äntligen. Tatueringen som jag har haft i hjärnan vääldigt länge. En liten tribute till min älskade lillebror som betyder allt för mig. Blev sjukt nöjd och jag kommer bära den med stolthet hela livet :)

Idag har det väl inte hänt överdrivet mycket. Diskat, städat och börjat småpacka inför resan till Trollhättan på måndag. Men innan det en helg fylld med jobb. Alltid lika kul att komma tillbaka och kränga lite bensin och körv när man har varit ledig en vecka ;)

Hoppas att ni alla får en fin torsdagkväll!


HAHA


Bitterljuvt.

Stockholm vad är det som du gör med mig?
Du skövlar och du kör med mig.
Ja, jag känner mig begravd.
Här i ett Stockholm,
som stinker från sin trottoar.
Alla balla människor på Stureplan,
ni kan dansa bäst ni vill.
Adjö, mitt Stockholm

Jag måste hinna, måste hinna att komma fram.
Ja, jag springer för mitt liv.
Jag har aldrig riktigt känt att jag passar in.
Jag tänker ge mig av mot ett helt nytt liv,
här tar våran saga slut.


Blir nog så, att jag tar farväl av denna staden ett tag. Känner att jag kvävs lite. Visst har jag underbara människor omkring mig, ett jättebra jobb och så, men samtidigt så ska det vara värt det i slutändan. Jag kan inte släppa taget och jag måste bort. Hur mår våra drömmar egentligen?


för alltid.


That's when we all win.

Hej!
Har varit uppe sen 05:30. Duschat, ätit frukost, städat. På en lördag? Så kan det vara när man ska ställa om dygnet efter nattjobb. Tycker bara att det är skönt. Kan inte tänka mig att jobba på annat sätt just nu. Massa tid för extrajobb. Som idag. Jag ska jobba på Espresso house Dalagatan idag och det kommer bli riktigt kul att stå bakom espressomaskinen igen efter två månader :)

Efter jobbet ska jag möta upp min älskade Jessika. Var nästan två veckor sen vi sågs nu. Myskväll och massa catchup blir det. I morgon är vi båda lediga så vi får se vad vi hittar på.

Ha en fin lördag!

But it flew away from her reach.



When she was just a girl,
She expected the world,
But it flew away from her reach,
So she ran away in her sleep.




sluta leta efter toppen för vi står på den.

Hur ska man förklara känslan?
När man tror att allt är lugnt och sen kommer någon och skrämmer en. Ni vet känslan eller hur? Hjärtat stannar och man dror att man ska självdö på fläcken. Lite så känner jag. De flesta dagarna är allt skitbra. Tillvaron är perfekt. Men sen finns det dom där "dumma dagarna", speciellt dagarna då det regnar, det är mörkt och kallt. Då kommer det. Det känns som att hjärtat hoppar över slag på slag.

Saknaden är sällsynt nu men när den kommer så är den inte att leka med.


Glömde ju...

...berätta vad jag fick i födelsedag!
En nespressomaskin! Jag kommer dricka lyxkaffe hemma i framtiden. Har aldrig smakat så gott kaffe. Visst kostar det att köpa kaffet men det är värt varenda krona för mig som är kaffenörd. Däremot kommer jag nog ta fram kaffebryggaren någon gång ibland, för en kopp bryggkaffe är jävligt gott det med. Det finns en nespressobutik på Kungsgatan här i Stockholm. Den är inte att leka med. Lite bilder kanske?





Det som syns på väggen i alla färger är kapslarna som man stoppar i maskinen. Finns en uppsjö av olika rostningar och toner. Problemet är bara att jag inte fick med mig maskinen på flyget hem så den anländer till min lägenhet i november då mamma och pappa kommer upp. Det som väntar på något gott...

Fick även andra fina presenter men det finaste var att jag fick ha mina kära nära på födelsedagen.

When we stand togehter.



borta bra.

4 nätter nu, skönt att vara tillbaka på stationen. Har haft en underbar vecka i Trollhättan med födelsedagskalas, vänner och familj. Får bli en hemresa snart igen. Snart ska jag hälsa på Emma i Lund också 11 november. Längtar massa!!


Självdiciplin.


Vi är inte sånna som i slutet får varann.


.
Hon är det här partyts ljus och han bredvid. Är så stolt att ha henne nära sig. Det verkar som hon överlevt
sen sist jag såg henne. Hon kunde va någon annan, någon bättre om hon slöt ögonen. Hon har bytt höghusen
mot champagne och hennes nya fina vänner tror de vet var hon kommer från.
För jag vet vilken dy hon varit .

Värde.

Vi har så kul tillsammans. Fint ska det va, som vi brukar säga.
Bli inte arg för att jag lägger upp bilden nu hjärtat ;)



Bild från förra helgen innan Pure.

Haha!


Put your lipstick on.



Let's start over?



Maybe we reached the mountain peak
And there's no more left to climb
And maybe we lost the magic peace
And we're both too blind to find

Let's start over
Let's give love the wings

friday.






Ron Pope



Kärlek.

Vid varje blick så vänder jag mig om.


sommar, längtar till nästa.

Jag brände mig på spisen förut när jag skulle laga mat. Kanske inte det smartaste att sätta två fingrar på en glödhet spisplatta. Men det är ju bara sån jag är. Klumpig. Så nu har jag ingen känsel i höger pek -och långfinger. SkönT! Kylt ner skiten med is men känner på mig att det kommer blå blåsor.

Har förresten ett nytt balsam. Det är det bästa jag någonsin ägt och det luktar gott och länge. Kommer faktiskt från Yves Rocher. Nutrition heter det och är för torrt hår. Tips!

Nu blir det te i soffan framför tv:n. Lite ljus också. Mys!

En liten önskelista.



- Nespressomaskin
- Shampoo & Balsam från Tigi. Dumb blonde
- Stövlar
- Presentkort på IKEA
- Gynnings vinglas
- Böcker

Det är ju jättesvårt att önska sig något när folk frågar. Önskar mig mest av allt en mysig födelsedag med min släkt och mina vänner, och det kommer jag ju få, då jag åker till Trollhättan på tisdag. Synd bara att min bror går i skolan i Karlstad på onsdag så han kommer ju inte att vara med. Får i alla fall träffa han under tisdagen då jag tar tåget till Karlstad. Det blir en mysig middag med familjen som kommer upp. Sen åker jag med dom till Trollhättan och stannar till söndag eller måndag.

Längtar!

Catch collection.

Det står 15 par skor i hallen. Alla är mina. Dom har kommit och gått, men fötterna som jag saknar att höra, knakandes över golvet, har inte passerat här än. Dom tassar runt på gamla golv. Där jag inte satt mina fötter på så länge. Saknar jag dom? Varje dag.

Det börjar bli höst. Jag gillar det, man tänder ljus i den lilla lägenheten. Det blir så mycket varmare. Det luktar nytvättad tvätt och värmeljus med vaniljlukt. Det luktar kaffe och Calvin Klein. Lägenheten som räddade mig, min pärla.

Sometimes, two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.

Ledig.

Hej!

Har spenderat helgen på Lidingö hos min Jessika. Har haft det supermysigt. Hon är bäst och jag är så glad att jag har henne här. Mötte uppe henne idag efter min läkarundersökning. Vi gick till Odengatan, mitt gamla kvarter. Tänk att det snart var två år sedan jag bodde där. Tiden går fort. Vi tog i alla fall en kaffe och kanelbulle såklart. Eller det var ingen kanelbulle., det var en chokladbulle. Haha.

Hemma igen, så nu blir det dusch med inpackning och skrubb, sen MÅSTE jag diska. Städade hela ettan i förmiddags men disken blev tydligen bortglömd. Är ledig fram till fredag kväll då jag går på helgpasset på tre nätter. Sen åker jag till Karlstad och sen vidare till Trollhättan för att fira födelsedag och bara ta det lugnt.


RSS 2.0