Bobby Womack.

Jag är lycklig. Konstigt ord det där egentligen. Lycklig.
Är det som en balansgång mellan bra och dåliga saker i ens liv som sammanstrålas? Lycklig eller olycklig?
Lycka som alltid finns är min familj, mina vänner, men sen finns det andra saker som inte alltid stämmer, saker som gör att man känner sig jävligt olycklig. Då ingenting verkar stämma, allt går fel och man kämpar och kämpar för att i stället hamna på samma ställe som man började.

Det har vänt och jag mår fint. Jag kommer på mig själv när jag sitter på tunnelbanan. Det är inte smör- och gråtlåtar på iphonen längre. Det är pepp - och pulslåtar som får mig att sätta på breda leendet. Jag bor i mysigaste lägenheten, har underbara människor runt mig och ett nytt jobb. Jag trivs med mig själv till fullo och jag ska aldrig tillbaka dit, då jag inte var lycklig. Det är det viktigaste i livet. Lycka.



I don't mind if you don't mind.



Like scratching diamonds I have tried to find my way to you
But we're both moving in reverse. I wish that we could both find a simple way just to make it by.
Right now I'm alright if you're just fine. There are words that seem to steal our breath.
And I just dream about your lips.

Nämen!

Hör här gott folk:
Idag kom jag i, inte mina skinny jeans, utan mina skinny-skinny jeans! Hurra!
Nyttiga maten och löprundorna har gjort sitt!

Nu drar jag till söder för lite mys.
I morgon åker jag till Trollhättan!


Puss!

Sista gången jag tänkte på dig var idag.

Jag är så långt ifrån dig, som i ett annat land fast nära ditt. När allting verkade enkelt i ditt liv. När du kände dig utestängd från mitt. Jag försöker men jag förlorar varje gång. Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom. Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om. Åren går in i varandra och jag inser att tiden är kort. Årstiderna smälter samman och jag vill minnas det jag en gång glömde bort. Du som gått vid min sida. Säg mig, verkar jag tyngre nu? Jag har varit så trogen det jag tror på och hållit på förlåt som längtat ut.

Om jag lutar dig mot mig. Om jag blir bättre med tiden. Om du har tålamod med mig.


I've got so much love, for you darling.

Jag lovade mig själv att aldrig behöva någon mer än vad han behöve mig. Det var fram till jag träffade dig. Jag bröt mitt löfte så fort min blick mötte din. Jag kastade mig ut i det osäkra, utan att tveka en sekund. Fan vad jag saknar dig ibland. Men det finns inget jag kan göra, bara leva på hoppet, som sakta men säkert börjar försvinna. Jag har hittat tillbaka till skratten, till min energi och tagit en del sunda beslut på vägen. Men ingenting kan få mig att glömma dina ögon... Inte en chans.

En del att göra.

Hej!

Jobbar som en galning. Har fått nytt jobb, börjar i september. Månadslön. Blir första gången som man inte går på någon form av timlön. Såå nice! Massa ledig tid, mycket jobb när man väl jobbar, mycket bättre lön än innan. Det är väl det man tittar efter när man söker nytt, om det inte är ett toppenjobb som man alltid har drömt om, då kanske man kan gå ner pengamässigt.

Idag vart det jobb 7-14:30, vilket betyder att jag steg upp 05:00. En timme resväg. Tänkte lite på det förut. Det är som att jag skulle bo i Trollhättan och åka till Gbg och jobba. Känns ju inte alls på samma sätt när man reser inom staden liksom. När jag börjar på nya jobbet blir det dock 20 min. Mycket bättre!

Samma visa i morgon 7-14:30, sen ska jag hem till Jessika och få lite fina slingor i håret. Hoppas på att håret är "färdigfixat" för en tid framöver sen, så att jag slipper utsätta det för mer slitage.

Om två veckor sitter jag i båten med min familj på västkusten och har minikräftskiva. Om jag längtar? Oooh ja!


Old friend, why are you so shy?

Jaha, hallå träningsvärk. Mina lår är som manglad köttfärs eller liknande. Vaderna och rumpan fick också sitt igår kan man lugnt säga. Har ätit lunch nu. Tomat, räkor och sparris, kokt ägg. I morse blev det en långpromenad med några enstaka utfall i backarna. Det gjorde ont.





Never mind, I find somebody like you.
I wish nothing but the best for you.

To nail it.

Hans mystik låg som grund för något hon åtdrog, antagligen. Men när koden var löst, vad händer då? När jakten är över, när målet är nått, när du har henne i din hand. Vad händer med livet, situationen och allt runtomkring? Gör du frukost till dig själv? Ger du henne rosor? Pussar du henne spontant när hon är söt? Fortfarande? Eller står du där med världens vackraste kvinna i din hand och skiter i vilket? Var försvinner glimten i dina tindrande ögon? Hur löser hon det? Kan hon lösa det? Kan du hitta henne i den nässelskog du lurade in henne i?

-Jolin Johnson|Aveny.se

 


Fredagskvällen 29/7

I fredags var jag och Jessika och åt middag och drack drinkar inne i stan. Jessika jobbar i en butik bredvid mitt jobb, så att ni hänger med i svängarna tänkte jag :) Mycket trevligt måste jag säga. Vill bara meddela folket om att ananas är en hit i drinkar. Var nog den bästa drinken på länge. Ananas, gin och något mer. Kom väl hem runt 01:00 så kvällen var ganska sansad ändå. Bjuder på några bilder från denna kväll:










Trött tjej.

Hej!
Saker och ting svänger fort. Nu händer det grejer här uppe i Stockholm, så vi får väl se vad som händer
den närmaste tiden. Har i alla fall jobbat idag. Kort pass så jag var väl hemma runt 16. Lagade lite lax, färskpotatis och sparris. Nu har jag precis duschat efter en tung och varm löprunda, men det var jätteskönt att komma ut och röra på sig. I morgon är det jobb igen, fast ett kvällspass. Innan det ska det hinnas med en hel del, till exempel lite träning.



Sliten tjej efter en tung löprunda...

1/8

Jaha, då var det augusti. Jag har en månad med massa jobb framför mig.
Efter det har jag en till månad med jobb framför mig, men kanske inte i Stockholm.
Kanske i Trollhättan, kanske i Göteborg. Funderar faktiskt på att flytta närmare
västkusten igen. Stockholm finns alltid kvar, och just nu känns det som om jag
borde komma härifrån. Verkar som att alla hänger i Göteborg nu för tiden, så
varför inte dra dit... Tiden får utvisa vad som händer.

Sitter med en kopp kaffe lite frukost, ska snart hoppa in i duschen och fixa ordning
mig för lite kvällsjobb. Det är fint väder här i Stockholm idag, så det kan bli en
promenad innan.


RSS 2.0