JAG BACKAR BARA NÄR JAG TAR SATS.

God dag!
Torsdag idag, dag före lön. Det känns ju i plånboken, att det skulle sitta fint med mina dubbla löner nu. Nya höstskor ska inhandlas i morgon, och jag vet precis vilka. Ska nog till och med åka och lägga undan ett par innan personalmötet idag, så att inte hela Stockholm  har varit och spanat in skorna tills lönen kommer. Hemska tanke!

Nu ska jag fixa något att äta och sen bege mig in till stan. Fika och mys står på schemat.
Sen tycker jag att det är läge för Jessika att komma hem från Gotland också. Hoppas på middag och vin i morgon för att fira att vi inte är fattiga längre ;)


Vart jag mig i världen vänder.

Idol, stökig lägenhet, Svenska björnstammen, morötter i ugnen, blött hår, glitter på naglarna, ljusglob med ljusslinga, lanza trauma treatment, vaniljljus, morgonrock. Lite så kan man säga.

Dansmusik.











Nerd.

Mysig måndag. Gick av min trenätters-helg i morse klockan sju, gick hem och la mig, lyssnade på regnet som smattrade mot rutan. Somnade och vaknade vid 14:00. Den bästa känslan kan vara att veta att man går på sin lediga vecka när man vaknar. Åkte till Vällingby, storhandlade massa grönsaker, kyckling, god frukost och kände att jag har det så bra. Stort leende på läpparna.

Nu har jag ätit kycklig med fetaost, ruccola, tomater och rödlök. När man jobbar natt så hinner man inte riktigt laga riktigt god mat som får ta sin tid så att säga. Det blir mest omelett eller någon snabbsallad på Ica. Har målat naglarna med H&Ms lack Nerd och Wawawoom. Fint fint.

Nu ska jag återgå till Idol och sen Hollywoodfruar :)





Jag fick inte ens säga hej då.

Låten här nere tar orden i munnen på mig. Skönt ibland, så slipper man säga det själv. Man kan bara trycka på play, nicka och hålla med. Så är det med den saken.

Ska snart åka till jobbet igen. Vaknade för en timme sen. Det är väldigt skönt att jag kan sova som jag gör när jag jobbar natt. Har lätt för att vänta på dygnet och att vända tillbaka det. Nätterna går fort på jobbet, det händer saker hela tiden och det gillar jag. Hade ju varit som en stor fet sömntablett om man satt och inte gjorde ett dugg i 12 timmar.

Inser att jag har sovit bort en otroligt fin höstdag, men det är smällar man får ta. Är ju alltid ledig 1 vecka efter nätter.Får hoppas att solen kan titta fram under nästa vecka och framför allt nästa helg :)

Nu: Lite smink och sen jobb då.


Jag saknar dig mindre och mindre.



Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger
Eller dra ett allvarligt skämt
Jag tycker mig höra vad dem tänker
Är hon sådär jämt

Jag kan sitta själv i parken
Tills solen har ändrat färgen i mitt hår
Jag kan offra allt jag har för ingenting
Jag sträcker mig så långt det går
Men jag behöver dig kom hit och rör om
Jag behöver nått att skriva om


Jaha?

Ja, som ni ser så är ju inte uppdateringen här den bästa. Kan bero på att jag jobbar natt och under perioderna då jag jobbar så finns det inget utrymme för blogg och sånt. Sen har jag varit i Trollhättan, Värmland, Trollhättan igen. Nu är jag hemma och och ledig. Mysigt när det börjar bli lite kallt ute, tända ljus, städa lite, dricka kaffe och ha tv:n på i bakgrunden.

I morgon går jag på ett helgpass som innefattar tre nätter, 12 timmar varje natt. Sen är jag ledig igen och då händer det grejer!



Kanske bloggar mer nästa vecka, kanske inte.

RSS 2.0