Rain on my windows.

Ligger under täcket i sovrummet. Har 160-sängen för mig själv eftersom Victor är på personalfest med Olearys. Eller riktigt själv är jag ju inte. Casper ligger vid fötterna och gosar. Har jobbat 5 dagar i rad nu så det ska bli så skönt att inte behöva bli väckt av klockan i morgon. Ska sova ut och sen gå till gymmet hade jag tänkt. Pappa var här i söndags och satte upp nya lampan som jag har köpt. Blev så fint. Nu fattas bara en ny matgrupp och ny tv-bänk, sen börjar lägenheten bli färdiginredd :)


Crêpes

Hej igen! Torsdag kväll redan!? Tiden går fasligt fort. Idag har jag tränat, lunchat och shoppat med Malin och lagat crêpes. Härlig ledig dag. Köpte en underbar ljuskrona på Fröken Åkesson idag. Visar bild när den hänger i taket. Köpte även en present till Victor, bara för att han är bäst. Åkte hem till mamma och pappa efter lunchen med Malin och sen hem för att laga crêpes. Idag blev det med kantarell-stuvning. Väldigt lätt att göra och så gott. I morgon väntas jobb igen och efter det ska jag, mamma och Henrietta ut och ta ett glas vin eller två, och vi får vår nya säng. Stor skön säng. Äntligen! Nu ska jag mysa lite med Casper och sen sova. Börjar 8 imorgon så det är snart dags att sova.


Ny vecka.

Hej igen. Två inlägg på två dagar, inte illa ;) Idag var jag på MRL på Sportlife. Riktigt kul. Ett step-pass med styrketräning inlagt i passet. Ger grym träningsvärk och det är riktigt roligt hela timmen man håller på. I morgon ska jag och Rebecca på en yogaklass på den nya anläggningen här i stan. Kanske mjukar upp musklerna om jag har brutal träningsvärk i morgon. Gjorde väldigt god paj idag också. God natt på er.


Ja vad säger man.

Bloggen har varit död hela sommaren. Ligger i sängen med massa kuddar och täcke men det börjar ändå bli riktigt kallt i sovrummet. Nu är det höst, och när kom sommaren egentligen? Ett litet skämt tycker jag att vi kan kalla den. Tror vi var på stranden 5 gånger totalt och ute med båten på västkusten 3. Men sånt är livet. Kommer väl snö snart och sen får vi stå ut med det fram till april. Bit ihop. Är ledig idag och i morgon, på onsdag börjar jag mitt vikariat på ett år i Vänersborg. Känns riktigt bra. 5 träningspass blir det också denna vecka. God morgon!


RSS 2.0