Fan.


Äckligt!

Har haft ont i tänderna efter att jag tog bort min visdomstand. Värk värk värk. Och nu när jag tuggade tuggummi så kom det något från hålet där tanden har suttit. En matbit! Den har säkert varit där och irriterat. Blä, bara tanken av att det har suttit något där i flera dagar. Känns bättre nu som tur är. I kväll har jag dejt med tv:n, Victor jobbar kväll/natt på Olearys, så glad för hans skull att han har fått det jobbet. I morgon ska vi åka med mamma och pappa till båten i Lysekil. Måla skrovet och skura, så snart kan vi lägga i den. Underbara sommardagar ute på kusten, det är livet.


Mindre vis?

Idag rök min ena visdomstand. Vilken frihet!!! Har haft så ont i nästan två veckor nu och att slippa den smärtan när man äter, gäspar, gapar och bara lever är så skönt. Om en månad ryker en till. Otroligt onödiga tänder och även med namnet i åtanke så tror jag att jag är minst lika smart ändå? Kan i alla fall tänka klart nu utan smärtan. Kvällen har bestått av supergod mat hos mamma med Lillebror och Ida. Pepparbiff och lite rötjut, fint. Pappa är på golfresa tyvärr, men han kommer hem på lördag och då ska vi grilla. Mamma har köpt färskpotatis, det är sommar!

Bild på mormor, morfar och mamma när vi var på loppis i söndags.


Home is where your heart is.

När jag bodde i Stockholm så var det oftast så att jag ville åka hem hit till Trollhättan. Ja, hem. För Trollhättan var på något sätt mitt hem där uppe också. Kände mig aldrig riktigt hemma där. Nu när jag är hemma så kan man utgå från detta och se varje resmål som något roligt. Det var så, att om jag hade någon helg ledig så var det första jag ville att åka hit. Då blev det så att man inte åkte och hälsade på vänner som bodde någon annanstans, för då var den helgen förbrukad, då fick jag vänta flera helger tills jag kunde åka hem igen. Nu är jag hemma, så nu kan man utgå härifrån och åka vart man vill utan att känna att en till helg går till spillo. Sen vet jag att jag kommer bo i Stockholm igen, men med andra förutsättningar och utan att känna mig så jävla ensam. Ensamhet är nog det som tär på en mest. När man bara längtar bort, längtar hemifrån, längtar dit nära och kära finns. Hemifrån och hem är inte samma sak. Hem är där hjärtat och kroppen känner lugn och trygghet och Stockholm gav mig inte det. Inte då. Nu är jag trygg, och jag har mina allra närmaste nära, och om dom inte är nära, så åker jag dit, men jag vet alltid att jag får åka hem igen. Det är trygghet.


Lite såhär.


But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


This is the story

Out of the blue
and into the black
they give you this
but you payed for that
And once you're gone
you can't come back
When you're out of the blue
and into the black.

The king is gone
but he's not forgotten



Rain on me.

Det regnar i Trollhättan just nu. Kan det inte bara bli varma sommardagar och svala, mysiga sommarkvällar? Längtar verkligen, längtar tills jag får börja på mitt sommarvikariat i Vänersborg. Borendestödjare natt. Kan inte finnas något bättre än att jobba natt på sommaren, man missar inga soliga dagar och man är ledig mycket när man inte jobbar mycket. Sen har jag en usling till visdomstand som ska dras ut på måndag. Nervös inför det ja, men det ska bli skönt att kunna äta utan att det svider. Hoppas att ni får en fin helg.


Grattis Rebecca!

Idag fyller bästa Rebecca 23 år. Grattis till henne <3 Ska dit på lite tårta om en timme. I kväll är det såklart hockeykväll!


Vår bebis.

Om sex veckor kommer han hem till oss. Vi har varit och hälsat på honom i Kinna idag. Så söt


RSS 2.0