Det här med Facebook.

Det här med Facebook. Att man tar bort och lägger till vänner. Blir man vän med någon på Facebook, ja då börjar vissa plötsligt heja på stan. "Nämen heeej! Hur är det?" Då kan man helt plötsligt börja heja, eller? Tycker att det är lite märkligt. Vänner eller inte på Facebook betyder vänner eller inte vänner i verkliga livet? Samma sak om någon tar bort vänner. Då är man inte vänner längre eller? Konstigt anser jag. Jag rensar ju också ibland för att man har personer som man verkligen aldrig pratar med. Men det betyder ju inte att jag inte säger hej om jag ser personen i fråga. Jag vill ju använda Facebook för att se vad mina vänner gör, se bilder med mera. Tycker att det är lite infekterat detta med vem man är och inte är vän med. Bara en liten tanke :) För övrigt färgar jag håret, eller mamma rättare sagt. Snart är det helg och det betyder flytt till den nya lyan. Längtar!!


Carro

Mötte upp Carro efter delegationsutbildningen idag. Vi har inte setts på jättelänge så det var kul att snacka om vad som hänt sen sist. Kan ju ses mer nu när jag är i stan igen. :) Nu är det final i Sveriges mästerkock.


Apartment.

Vi har fått en lägenhet!! Helt otroligt. En tvåa på andra våningen med terass mitt i stan!
Vilken lycka!

Saknar dig Jessika.

Saknar min lillis. Att det ska vara så lång till Stockholm :(


Fredag 23/3

På väg till jobbet. 07:30-14 blir det idag, ikväll går startskottet för 24h-spinningen. Kommer bli riktigt kul. :)


Don't like me? Sorry, I don't wake up every day to impress you.

Jobbade 7:30-16 igår och på kvällen fick det blir ett indoor-pass 1h. Blir lite rutin på vardagen och det gillar jag. Idag är jag dock ledig så vi ska snart ta en promenad och i kväll kör jag ett RPM-pass, ett intensivt spinningpass med intervaller, hur jobbigt som helst men känslan efteråt är härlig. På fredag är det 24-timmars spinning här i Trollhättan. Ska göra två pass för vårt lag, och på lördag kväll ska jag träffa Sandra och eventuellt några andra tjejer som är sugna på att gå ut och dansa!! :)


19/3

Promenad runt slussarna idag. Blåsigt vart det men väldigt skönt med en lång promenad när det är sol. I morgon blir det jobb igen. Jobbade hela helgen så idag har jag varit ledig :)


Cause I made up my mind.

Börjar känna mig starkare i kroppen och min kondition har förbättrats mycket. Körde två pass idag; ett Cx och ett Indoor walking med massa intervaller och uthållighet. Skönt! Har även jobbat idag då det har väl sammanlagt blivit en 30 min promenad i alla fall, om inte mer. Ska nog ta och använda en stegräknare på jobbet i morgon för att se hur mycket man går på en dag. I morgon är det fredag, och då får det räcka med en promenad tror jag, kanske två ;)


Fin helg.

I fredags åkte jag hem till Linn och Fille för lite spel och vin, sen drog gänget vidare till Butlers, tråkigt nog fick inte alla komma in, men efter möttes vi alla upp på efterfest hos Julia :)Ii lördags lagade jag och mamma trerätters: toast med kallrökt lax, räkor, löjrom, avokado och majonäs+vinkokta musslor. Huvudrätten blev helstekt oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås och till efterrätt fixade vi en vit chockladmousse med hallon och chokladkräm. Mums blev alltihop. Sen kom Henrietta och Anders och det blev Melodifestival med vin. Mycket trevligt. Igår drog jag, Victor och pappa till Hunneberg och grillade korv. Vårvädret har ju kommit på riktigt nu och idag när vi tog en promenad från Sandhem till stan så visade termometern 16,5 grader! Snart kan man ju börja sola och sitta på uteserveringar. Har även varit på ett cx-pass på Sportlife samt 20 minuter på löpbandet. Det är så skönt att ha kommit igång med träningen på allvar nu. Tänkte faktiskt ta min första löprunda för i år efter jobbet i morgon, ska bli intressant att se hur konditionen ser ut.
Puss!


Polis

Idag blev det en promenad och ett cx-pass på Sportlife. I morgon ska jag köra ett Indoor walking-pass och efter det drar jag till Älvhögsborg och fixar ett simintyg. Ska nämligen söka in till polishögskolan. Har alltid drömt om att bli polis, bland massa andra drömmar, men nu vet jag att det är det jag verkligen vill. Så nu gäller det att fixa allt inför ansökan och sen träna löpning! Ska även fixa ett synintyg i morgon. På kvällen blir det nog tjejkväll hos Linn och på lördag trerätters och melodifestivalen. :) Bra helg.


Ledig dag.

Blev en långpromenad med Victor idag, och efter det gick vi hem och fixade en supergod kycklingsallad. Nu har jag precis kommit hem från Sportlife och ett indoor walking-pass. Är rätt trött nu så det blir soffhäng och Big Brother.
Puss!


5/3

Okej. En snarkande pojkvän, en snarkande katt och en alldeles för liten säng är inte det bästa receptet på en god natts sömn. Så går det när man tror att man kan sova gott två stycken i en 90-säng ;) Idag har vi i alla fall varit duktiga. En promenad runt spikön och sen en till hemifrån sandhem ner till Victor här i stan. Måste faktiskt skärpa till mig ordentligt nu om jag inte ska behöva bada vassen i år. MINST en promenad/löprunda om dagen och gärna ett pass på gymmet. Har bokat indoor walking i morgon kväll så det ska bli skönt att komma iväg och röra på fläsket lite.
Hoppas på en hel del jobb i veckan också.
Puss!


RSS 2.0