Sjukling.

Magsjuka och feber, är helt matt i hela kroppen och har sovit hela dagen. Hoppas att jag mår bättre i morgon.


Sol!


Alla hjärtans dag.

Hade en heldag med min fina igår. Var ute och käkade middag. God mat som vanligt. Vi behövde inte ens titta på menyerna denna gången för vi visste precis. Efter middagen skulle Victor dra och träna innebandy. Han kommer hem runt 22:15 och går upp och duschar, kommer ner och säger: "Jag kissade blod" Okeeeej? Blev väldigt orolig och efter en stund bar det av till akuten. Han fick en smäll på njuren under träningen och det var den det blödde ifrån. Han flyttades till Uddevalla sjukhus idag eftersom dom är specialister på njure där. Så har fortfarande inte fått hem honom. :( Gillar verkligen inte sjukhus och ikväll när jag skulle åka därifrån så ville jag bara ta honom därifrån. Hoppas verkligen att han får komma hem i morgon.

För mig blir det jobb i på förskolan 9-15 i morgon och sen blir det Mary Kay-jobb från 18 och framåt. På fredag ska jag snurra mjölk och shotta espresso igen. 11-16 på Espresso House Oden. Kul! :)


7,2 km

Har precis tagit en långpromenad med mammi och pappi rund lundens gård. 7,2 km. Det är underbart väder i Trollhättan idag. Klockan 17 ska jag och mamma på ett indoor walking-pass också. Mycket motion idag :) I morgon ska jag jobba 7-16 och direkt efter ett möte på mitt hudvådskonsult-jobb. Kul när det händer mycket på vardagarna.

Puss!


12/2-12

Jag är väldigt trött idag, även fast det blev en lugn hemmakväll framför Melodifestivalen. God mat blev det också. Ligger fortfarande i sängen och kilar runt på Aftonbladet och så. Whitney Houston har dött? Tragiskt. Ska käka lite och ta med mig mamma på en långpromenad nu :)


6/2-12

Tog en promenad ner till stan med pappa och Victor idag. Skönt att komma ut och gå. Kände under dagen att jag var så sugen på att träna, så jag tog med mig mamma på Cxworx. En träningsform som fokuserar mycket på din core: mage och rygg, men man tränar även andra muskelgrupper. Blev en halvtimme på löpbandet efter med lite intervallträning. I morgon åker jag och pappa till Säffle för att fira faster på hennes födelsedag.

Kommer nog bli rätt mycket träning i fortsättningen. Ska bli en del nu.


I've got an angel.


It's my time.

Nu kör vi!


Jag går i dagar, i tröjan du hatar.

Hej!
Ville bara kika in och säga hej! Har det så bra här. Med jobb, kärlek, familj. I morgon åker jag och Victor till Göteborg för en hel helg med mys, shopping, god mat och dryck. Vi får se när jag tittar in här igen. Kanske snart, kanske senare eller kanske aldrig.

Puss!


RSS 2.0