Sälen baby!

God dag!
Ledig onsdag, och ledig tor-sön. Vi åker ju till Sälen i morgon bitti, så idag håller jag på att tvätta, städa och tvätta. Jobbigt att lämna mina bebisar här hemma med dom kommer ha det så bra ändå. :) Mer snö har det ju kommit idag också. Usch! Jag vill ju ha vår och sen sommar.


Lovely day

Har varit en fin dag, och det bästa är att jag är ledig i morgon också. Då blir det gym och indoor med Rebecca vid lunch.


Skeptiska klubben!


Slussarna

Tog en härlig promenad runt slussarna precis. 1h med solsken och frisk luft. Blåste en del på vissa ställen men håller man tempot uppe så håller man sig varm. Nu ska jag äta lunch och vid 15:00 ska jag köra pappa till torp. Han ska till Hemsedal och åka skidor. Nästa vecka drar vi till Sälen! Längtar!


Mar. 05, 2013

Sjukt laddad inför Annas pass idag. Pulsklockan är nedpackad och jag har laddat upp med god lunch, promenad och frukt under dagen. I morgon väntas jobb igen, följt av ledig torsdag, fredag. Sen kör jag mina fyra dagar lör-tis på jobbet, sen åker jag och min familj till Sälen. Fyra dagar med snowboard, god mat, förhoppningsvis sol och avslappning. Har längtat till fjällen, det var ett tag sen om man säger så. Sen, helgen efter är det påskhelg. Jobbar, men ärligt talat, vad gör man på påsk mer än att äta god mat? Det hinner jag med även fast jag jobbar ;)


Mar. 05, 2013

För att vara snäll mot mina hälar så blev det 5 kilometers promenad. Med podcast i lurarna och solen i ansiktet. Härligt, men ska jag kunna gå på Annas indoorpass i kväll så fick jag hejda mig själv lite, och svänga av hemåt. Nu har jag ny energi och ska laga lunch. Kycklinggryta med rotfrukter och sparris. Mums!


Pw

Idag är jag ledig, det är hyfsat väder ute så nu drar jag ut på en långpromenad. :)


Skoskav.

Igår tog jag och mamma en promenad på 5 km i det fina vädret. Det enda problemet var att jag hade converse på mig, då jag var hos dom och det var dom skorna som jag hade liksom. I alla fall så börjar jag känna nästan hemma att jag började få skoskav (nya converse har vi väl alla haft) Idag när jag ska ta på mig strumpor så har jag två osköna blåsor. En på varje häl. Men Nej! Provade igenom alla mina skor och fick tillslut halta/springa till bussen. Måste sett classy ut. Detta betyder att jag ska hem och prova mina inneträningsskor och hoppas hoppas att jag kan ha dom, annars får jag skippa indoor i kväll. :( cx funkar ju så får väl åka iväg på bara det annars. BIG PROBLEMS!


RSS 2.0