Home

Förra inlägget handlade om när jag inte bodde här i Thn. Då var det ensamt. Trodde aldrig att jag skulle trivas så bra i min hemstad som jag gör nu. Kanske är jag en av dom som kommer stanna här? Såg jag mig själv skriva det där? Kanske. Men jag vill ju plugga någon annanstans. Men vem vet...


Feb. 28, 2013


Konstigt det där.

Jag hade aldrig klarat mig utan dig då min vän. Jag hade ingen men jag hade dig min vän. Jag var ensam men där stod du alltid min vän. Därför undrar jag, vad förändrades min vän? Var det jag eller var det min vän?


Musik som bara jag hör.

Lisa Ekdahl har hängt med ett tag. Sen jag var 16-17 ungefär. Jag lyssnar bara på det när jag är hemma eller på väg till eller från någonstans. I bussen kanske. Texterna, hennes lite konstiga sätt att sjunga och lugnet.


Ho hey.


Brutal träningsvärk

Min mage fick sig en riktig omgång i måndags. HELA magen. Från sidorna ner under naveln och över. Aj! Idag blir det nog bara en promenad med mamma efter jobbet. Synd att solen inte skiner men den kanske hittar fram senare. Två arbetsdagar kvar och sen är jag ledig fre, lör och sön :)


Trött tjej.

Idag har jag varit hemma hos mormor och morfar. Dom är allt bra dom. God lunch, kortspel och sen gjorde vi korvbullefärs. Låter kanske inte så gott men jag har vuxit upp med det, och det är sjukt gott! Man maler potatis, lök och blandar med blandfärs. Detta är blandningen man gör värmlandskorv av, men istället så gör man biffar av det och steker. Fick massa med mig hem :) Sen gör man mos och har lingonsylt till. MUMS! Kul att stå med en maskin och mala med en sån där pinne och så kommer det ut färs. Lagar ju alltid mat från grunden men detta var verkligen back to basics. Är helt slut efter träningen ikväll. Efter indoor walkingen så ville jag bara ta min väska och styra mitt sega jag hem. Men med tomatrött face så kämpade jag mig igenom cx worx också. Stekte två ägg när jag kom hem, dusch och sen direkt i säng. Nu kollar jag ett avsnitt masterchef samtidigt som mina två pissekatter sover bredvid. I morgon vankas jobb, samma onsdag och torsdag. När jag kommer hem i morgon gäller tvättid och sen indoor 60. Det är Anna som är instruktör i morgon och det det tuffaste passet jag någonsin kört. Ser fram emot det med lite ångestfylld förtjusning. Puss och god natt.


Förlåt!

Har varit riktigt usel på att blogga det senaste. Ska bli bättre nu. Idag har är jag ledig, men började städa vid 8 och nu sitter jag och dricker kaffe och skrattar åt mina knäppa katter som leker. Jag har skaffat en katt till sen sist. Hon heter Selma och är en norsk skogskatt. Casper och Selma trivs väldigt bra ihop. Snart så ska jag traska iväg till mormor och morfar. Lunch, matlagning och kortspel blir det. I kväll väntar ett indoor 45 och ett cx-pass. Det är riktigt härligt väder ute så jag ska ta en extrarunda innan jag är framme hos mormor och morfar. Man får njuta när solen väl är framme.


Att slita som ett djur.

Helgen har bestått av jobb och 24-timmars spinningen. Körde bara ett pass eftersom jag jobbade. Men det var kul! Idag har jag varit ledig, städat lite, vilat ut och sen bjöd jag pappa på tacos :) Sen åkte vi till sportlife, indoor walking 60 min. Pratade lite med Anna innan. Hon är instruktör på passet och enligt mig den instruktören som får en att slita så att man nästan spyr. Hon lärde mig mer om pulsklockan och hur man ska ligga. "Våga komma upp i det läget där du inte vet vart du ska ta vägen". Jag slet som aldrig förr och när passet var slut så hade jag bränt 835 kalorier! 835!!? Jag vågade nudda 90% av min maxpuls och jag är sjukt stolt över dagens träning. Pulsklockan får mig att ta i mer än tidigare och kämpa mer för att bränna mer och bli starkare. När jag kom hem så svängde jag ihop lite naturell yoghurt, varma bär, linfrön och en klick hjortronsylt. Nu ligger jag i sängen och kikar på masterchef. Klockan är ställd på 05:00, morgonträning med Rebecca innan jobbet i morgon. Taggad!


RSS 2.0